Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie otwierają mi się strony internetowe z poziomu Facebooka. Za każdym razem pokazuje błędy.

d93f52fa209d1411d31900e4cacb97ef.jpg

b25ec5a74f8153274404e3f7962203c2.jpg

Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka

Ktoś coś?

Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dodaj dot.wp.pl do białej listy w adaway/adblocku. Jeżeli nie pomoże, zezwól na przekierowania. Pamiętaj o restarcie urządzenia, po każdej zmianie ustawień w aplikacji do blokowania reklam.

Opublikowano

nic nie dało.

jeszcze jeden problem...czemu po kliknięciu powiadomienia Messengera nie moge odczytać widomości??? Muszę wejść w menu telefonu i dokładnie w messengera zeby odczytac wiadomość. Nie dzaiła jak chcę odczytać widomość z paska menu u góry. Na innym telefonach jest ok np. Oneplus i Samsung. Ktoś ma podobnie?

Opublikowano

Wielu osobom nie wchodzi jak nie wszystkim. Pojawia się pusty ekran z tapeta a gdy cofniemy i wyjedziemy w pulpit dymek messengera znika i żeby się znów pojawił trzeba zablokować ekran. Dzieje się tak od v7.

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To czemu u mnie nie działa???

Wysłane z mojego MI NOTE Pro

post-2875-1443858299,9411_thumb.png

I jeszcze jedno problem... Godzina w widżecie pogody (w każdym jaki jest na rynku) nie aktualizuje się automatycznie. Wcześniej na miui 6 działało.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

rozwiązał ktoś problem z nie otwieraniem sie wiad po kliknieciu w nie w messenger?

pływające okna nic nie daja.

Edytowane przez sychie
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Daje. Musisz wejść w security(nie wiem jak jest w polskim romie nazeabw) i tak masz uprawnienia. Wejdź w messengera i daj mi uprawnienia pływających okien. Będzie to ostatnie uprawnienia messengera.

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...