SzczufFun Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Opublikowano 7 Sierpnia 2025 (edytowane) Przyszedł ten sądny dzień, zrobiłem aktualizacje do OS2.0.209.0.VNACNXM . Na poprzednim OS2.0.207.0.VNACNXM również pojawił się ten błąd, CIEKAWOSTKA: Xiaomi 14 na HyperOS: OS2.0.211.0.VNCCNXM Revolut działa bez zająknięcia... a mianowicie: "Niestety Revolut nie jest obsługiwany na tym urządzeniu. Ze względów bezpieczeństwa aplikacja Revolut nie może być używana na urządzeniach, które nie spełniają naszych wymogów w zakresie integralności, np. z powodu modyfikacji ustawień systemowych lub wbudowanego oprogramowania sprzętowego. Aby rozwiązać ten problem, wykonaj następujące czynności: - Zainstaluj ponownie oficjalne oprogramowanie sprzętowe od producenta urządzenia - Zablokuj program bootloader, jeśli jest obecnie odblokowany - Przywróć ustawienia fabrycznie - Zainstaluj wszystkie dostępne aktualizacje systemu Te czynności mogą zapewnić bezpieczeństwo urządzenia i jego zgodność z aplikacją Revolut." Ktoś jakiś pomysł? Edytowane 7 Sierpnia 2025 przez SzczufFun
kris68 Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Tak wgrać ROM Global albo Taiwan jeżeli chcesz mieć nagrywanie to Tajwan i zablokować bootloader. Obecnie innej opcji nie ma.
SzczufFun Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2025 2 minuty temu, kris68 napisał(a): Tak wgrać ROM Global albo Taiwan jeżeli chcesz mieć nagrywanie to Tajwan i zablokować bootloader. Obecnie innej opcji nie ma. Blokada bootloadera i zmiana FW nie wchodzi w grę. Zazncze jeszcze raz - Zwykła 14 w wersji CN z odblokowanym BL i najnowszym xiaomi.eu nie powoduje żadnych problemów z Revolutem... Nie będzie to w takim razie zależne od BL i ROMu. A nawet regionu urządzenia. Coś innego Revolutowi nie pasuje.
SzczufFun Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2025 (edytowane) ROZWIĄZANIE: Odinstaluj Revoluta, dołącz do Beta testów aplikacji w Sklepie Play i poczekaj na członkostwo. Zainstaluj nową apke. Revolut działa. Edytowane 7 Sierpnia 2025 przez SzczufFun
Pitors Opublikowano 25 Września 2025 Opublikowano 25 Września 2025 Revolut już nie działa od kilku ładnych miesięcy.
zagrobelny Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Jestem zmuszony uruchomić znów Revoluta, należę do grupy Betatesterów, ale Revolut mi obecnie nie działa bo odblokowany bootaloder (ale nie root). Czy na aktualny czas jest jakieś wyjście z inną wersją ?
SzczufFun Opublikowano 9 Lutego Autor Opublikowano 9 Lutego Ja już lece tylko na roocie. Przestałem się bawić bo najczęściej Revolut przestawał działać w najmniej oczekiwanym momencie
Rekomendowane odpowiedzi