Jozef Mysliwiec Opublikowano 7 Lipca 2025 Opublikowano 7 Lipca 2025 Cześć, telefon działał z ochroną baterii (ładowanie do 80%) i nagle przestał, ładuje do 100%. Ustawienia bez zmian. Czy konieczny jest serwis?
0 Master Opublikowano 7 Lipca 2025 Opublikowano 7 Lipca 2025 (edytowane) ostatnio gdzieś widziałem o tym wątek ale nie pamiętam co tam było później ... możliwe że to kwestia buga / krzaka w systemie ... ja bym zaczekał do następnego update i zobaczył co będzie ... możliwe że problem jest zgłoszony i to poprawia za jakiś czas ... tu chyba podobny problem ... https://miuipolska.pl/forum/topic/65781-xiaomi-15-inteligentne-ładowanie-ochrona-baterii/#comment-662061 a czy serwis coś tu da to osobiście wątpię ... to raczej kwestia softu ... możesz ewentualnie o to podpytać np w serwisie mi center albo napisać do załoganta @Acid Edytowane 7 Lipca 2025 przez Master
0 jankoo Opublikowano 9 Lipca 2025 Opublikowano 9 Lipca 2025 (edytowane) Mi jeszcze nigdy RN13 pro 5g od nowości nie zatrzymał się na 80% więc uznałem że to nie działa. Ale jest tam zapis jak na obrazku, więc może jeszcze u mnie nie wystąpiły te "stosowne sytuacje" Edytowane 9 Lipca 2025 przez jankoo 1
Pytanie
Jozef Mysliwiec
Cześć, telefon działał z ochroną baterii (ładowanie do 80%) i nagle przestał, ładuje do 100%. Ustawienia bez zmian. Czy konieczny jest serwis?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi