Jarosław73 Opublikowano 30 Czerwca 2025 Opublikowano 30 Czerwca 2025 Witam, od jakiegoś czasu przy poziomie naładowania baterii ok 70% GTR 4 nagle wyłącza się i już nie można go uruchomić,tylko ładowanie.Mam tak 5x pod rząd już miałem , do tej pory stan baterii spadał powoli % do końca a teraz nagle odcina i koniec. Rano dziś po godzinie 7 miałem 72% baterii by za godzinę w pracy sam się wyłączył,bez możliwości włączenia go. Ładowanie następuje od 0% stanu baterii za każdym razem mimo ,że miał przed wyłączeniem się 72% ,Smart jest do pażdziernika jeszcze na gwarancji...
Netoper Opublikowano 30 Czerwca 2025 Opublikowano 30 Czerwca 2025 To puszczaj na gwarancję, najprawdopodobniej akumulator czy moduł zasilania zaliczył zgonaWysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka 2
Jarosław73 Opublikowano 11 Lipca 2025 Autor Opublikowano 11 Lipca 2025 decyzja z 2025-07-11 dotyczy RMA_XK_PL_25_27_00445.pdf Witam, taka odpowiedż dostałem, przecież ta bateria ma 1rok i 9 miesięcy, rozładowuje się nagle przy 3/4 pojemności naładowania a nie powoli jak było dotychczas, Wiadomo,że bateria pod wpływem cykli ładowania się powoli starzeje, ale jest to proces powolny i wieloletni. W tym wypadku było dobrze,bez problemów,aż nagle odcina i smartwatch się wyłącza, a ładowanie przebiega w o wiele szybszym tempie niż było to dotąd. Macie jakieś wskazówki co robić mam dalej.Pozdrawiam
Marrik Opublikowano 11 Lipca 2025 Opublikowano 11 Lipca 2025 Reklamowałeś z tytułu niezgodności towaru z umową? Jeśli nie to reklamuj jeszcze raz, tym razem na niezgodność towaru z umową. Bateria jest wbudowana w urządzenie i nie masz możliwości ją wymienić sam. Zegarek przecież nie działa poprawnie. Jak odrzucą to zwróć się do rzecznika. 1
slimak131 Opublikowano 12 Lipca 2025 Opublikowano 12 Lipca 2025 (edytowane) Niezgodność towaru (baterii) z umową. Uzasadnienie: Baterie litowe powinny wytrzymać około 800 cykli pełnego rozładowania bez znaczącego spadku pojemności. Zegarek użytkowałeś 20 miesięcy i nawet przy codziennym ładowaniu daje to 600 niepełnych cykli ładowania. Zgodnie z danymi technicznymi zegarka, powinien on działać na pełnym naładowaniu 6-14 dni. To daje w najgorszym przypadku 100 pełnych cykli ładowania. Po 100 pełnych cyklach ładowania sprawny akumulator nie powinien wykazywać żadnego zauważalnego spadku pojemności. Edytowane 12 Lipca 2025 przez slimak131 1
Jarosław73 Opublikowano 22 Lipca 2025 Autor Opublikowano 22 Lipca 2025 Witam, dziś otrzymałem fakturę korygującą z X COM- u , Okazuje się,że sprzęt pojechał do producenta a ci stwierdzili wadę nie do naprawy i będzie zwrot kasy.... 2
Jarosław73 Opublikowano 25 Lipca 2025 Autor Opublikowano 25 Lipca 2025 Nie wiem,jest to dziwne, trzymali smarta ,wysłali do producenta, tak mi by phona mówił gostek z X coma ,a Ci zadecydowali, kupilem i od dziś się cieszę Balance 2jką! 2x zaufałem Amazfit
Rekomendowane odpowiedzi