Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Wątek poświęcony aktualizacji wersji stabilnej HyperOS by Xiaomi.eu OS2.0.205.0.VNKCNXM dla telefonu POCO F6 Pro/Redmi K70 (nazwa kodowa vermeer). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS2.0/xiaomi.eu_VERMEER_OS2.0.205.0.VNKCNXM_15.zip/download Co się zmieniło w HyperOS 2.2? Artykuł tutaj: https://miuipolska.pl/hyperos-2-2-oficjalnie/. ROM można zainstalować zarówno poprzez TWRP (jeśli działa), jak i fastboot. Link do poradnika: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/
Piotr Książek Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Dodatkowe przyciemnianie działa? Pewnie to tylko u mnie ale nie mogę tej opcji włączyć-nie reaguje "włącznik". Wcześniej zawsze było ok. Poza tym wszystko w porządku 👍
Kacper Skrzypek Opublikowano 5 Czerwca 2025 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2025 Na Xiaomi 14 działa, więc musiałby się wypowiedzieć ktoś z POCO F6 Pro. Jak przytrzymasz ten przełącznik to będziesz przekierowany do ustawień. Tam też nie działa? Edit: okej, widzę że to w ustawieniach nie reaguje. Zgłoszę. W międzyczasie możesz korzystać z przełącznika w Centrum funkcji, ono działa.
Piotr Książek Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 W skrócie ułatwień dostepu:szybkie ustawienia(przesuń palcem z góry w dół) nie działa... ale jak zmienię na skrót :przycisk ułatwień dostepu(ten ludzik) to tam działa przyciemnianie. W sumie mało znaczący problem i można obejść 🙂. Pozdrowiam
Piotr Książek Opublikowano 10 Czerwca 2025 Opublikowano 10 Czerwca 2025 Myślałem że się ustatkuje po paru dniach ale nic się nie zmienia.Nigdy mi tak szybko bateria nie spadała jak teraz przy tej wersji. 13°° a już 3x ladowanie było... Tak codziennie. Można jakoś wrócić do wcześniejszej wersji bez formatu?
Master Opublikowano 10 Czerwca 2025 Opublikowano 10 Czerwca 2025 (edytowane) Godzinę temu, Piotr Książek napisał(a): Myślałem że się ustatkuje po paru dniach ale nic się nie zmienia.Nigdy mi tak szybko bateria nie spadała jak teraz przy tej wersji. 13°° a już 3x ladowanie było... Tak codziennie. Można jakoś wrócić do wcześniejszej wersji bez formatu? możliwe że tylko przez czysta instalke z wipe data ... nie wiem jaka była poprzednia - jeśli to też wersja 2.2 i miała te same sygnatury zabezpieczeń to można spróbować downgrade ... jeśli nie to co pisałem na początku ... ale z tego co patrzę poprzednia to 2.1 - nie wiem czy downgrade się sprawdzi nawet przy tych samych sygnaturach (tu trzeba by zobaczyć changelogi ... i na wszelki wypadek i tak zrobić backup danych żeby w razie czego moc od razu zrobić czysta instalke ...) Edytowane 10 Czerwca 2025 przez Master
marcin_poco Opublikowano 10 Czerwca 2025 Opublikowano 10 Czerwca 2025 (edytowane) 2 godziny temu, Piotr Książek napisał(a): Winowajca system android Na screenie widać, że dopiero co uruchomiłeś telefon. Wtedy to normalne, bo system od nowa się ładuje, usługi Google synchronizują, może coś pobiera, jakaś aktualizacja sklepu itp. Usług Google w tle jest tyle, że głowa mała. Musisz zobaczyć po wielu godzinach użytkowania. Edytowane 10 Czerwca 2025 przez marcin_poco
Rekomendowane odpowiedzi