ZduneX25 Opublikowano 28 Maja 2025 Opublikowano 28 Maja 2025 HyperOS 2.2 oficjalnie. Co nowego? Kto dostanie aktualizację?Czytaj dalej > 1
Master Opublikowano 28 Maja 2025 Opublikowano 28 Maja 2025 (edytowane) luks ... czekamy na 2.2 od Xiaomi eu 🙃 te animacje odcisku palca które są teraz akurat mi się bardzo podobają ... dużo lepsze od tych które były pierwotnie ... mam nadzieję że zostaną ... płynność działania też zawsze mile widziana ... jeszcze jakby do tego doszło lepsze zarządzanie energią to już w ogóle elegancko ... nie mogę się doczekać żeby wrzucić nowy rom ... mam nadzieję że będzie do czego się przyczepić 🙃 a jeśli chodzi o te animacje to lepiej zrobiliby lepsze dla powiadomień bo te co są to w ogóle wywalam i ustawiam brak ... ciekawe czy w końcu wskoczy ta zakładka od google Play w security ... 🙃 niby detal ale jakoś nie daje spokoju jej brak ... Edytowane 28 Maja 2025 przez Master
marcin_poco Opublikowano 28 Maja 2025 Opublikowano 28 Maja 2025 (edytowane) Nie mogę się doczekać, wyłączenia skrótów blokady, tych na dole po lewej i prawej stronie. 🙂 Edytowane 28 Maja 2025 przez marcin_poco
Master Opublikowano 28 Maja 2025 Opublikowano 28 Maja 2025 (edytowane) 39 minut temu, marcin_poco napisał(a): Nie mogę się doczekać, wyłączenia skrótów blokady, tych na dole po lewej i prawej stronie. 🙂 można 🙃 nawet działa ... Edytowane 28 Maja 2025 przez Master
Master Opublikowano 29 Maja 2025 Opublikowano 29 Maja 2025 (edytowane) 7 minut temu, marcin_poco napisał(a): @Master Jak? wlazisz w ustawienia - ekran blokady i tam masz tak jak w załączniku ... no i można sobie dowolnie to ustawić albo wcale wywalić - brak ... Edytowane 29 Maja 2025 przez Master
marcin_poco Opublikowano 29 Maja 2025 Opublikowano 29 Maja 2025 @Master Ja mówię o obecnym HyperOS 2.0.1. Tam nie ma takich opcji. Dlatego pisałem, że cieszy mnie fakt dodania tej opcji w HyperOS 2.2
Master Opublikowano 29 Maja 2025 Opublikowano 29 Maja 2025 9 minut temu, marcin_poco napisał(a): @Master Ja mówię o obecnym HyperOS 2.0.1. Tam nie ma takich opcji. Dlatego pisałem, że cieszy mnie fakt dodania tej opcji w HyperOS 2.2 no a ja pisałem już o 2.2 ... czasami bywało że nowa funkcjonalność nie zawsze działała jak trzeba to sprawdziłem i dałem znać 🙃 ogólnie system działa bardzo fajnie - choć na pierwszy rzut oka trudno zauważyć różnice ... no ale doszła fajna funkcjonalność i to najważniejsze ... 1
marcin_poco Opublikowano 29 Maja 2025 Opublikowano 29 Maja 2025 (edytowane) @Master Jak coś przestaje działać poprawnie, to zazwyczaj pomaga pobranie pełnej paczki Recovery Ota Full i wgranie jej. Mi się raz, czy dwa tak zdarzyło, że aktualizacja przyrostowa nie wgrała się poprawnie. Po instalacji pełnej paczki OTA, wszystko wróciło do normy. Więc bez obawy, jak coś nie zadziała. Pobierasz pełną paczkę softu i wgrywasz. Przynajmniej ja tak mogę robić w Global czy EEA. Szokiem jest, że taka paczka waży po 6GB. Dla mnie to sporo, jak na Androida. Edytowane 29 Maja 2025 przez marcin_poco 1
Master Opublikowano 29 Maja 2025 Opublikowano 29 Maja 2025 11 minut temu, marcin_poco napisał(a): @Master Jak coś przestaje działać poprawnie, to zazwyczaj pomaga pobranie pełnej paczki Recovery Ota Full i wgranie jej. Mi się raz, czy dwa tak zdarzyło, że aktualizacja przyrostowa nie wgrała się poprawnie. Po instalacji pełnej paczki OTA, wszystko wróciło do normy. Więc bez obawy, jak coś nie zadziała. Pobierasz pełną paczkę softu i wgrywasz. Przynajmniej ja tak mogę robić w Global czy EEA. Szokiem jest, że taka paczka waży po 6GB. Dla mnie to sporo, jak na Androida. u mnie hyper os 2.2 waży 9 giga ... 🙃 1
kris68 Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 Master, bo Tobie jako staremu wyjadaczowi wrzucili do paczki flaszkę Johnnie Walkera 😁😁. Adminie sorry za offtop i odrobinę uśmiechu z rana.
Master Opublikowano 30 Maja 2025 Opublikowano 30 Maja 2025 2 godziny temu, kris68 napisał(a): Master, bo Tobie jako staremu wyjadaczowi wrzucili do paczki flaszkę Johnnie Walkera 😁😁. Adminie sorry za offtop i odrobinę uśmiechu z rana. a Ty szykuj się na drugą turę ... i bez żadnych wymówek ... 🙃 w ogóle z tymi romami to ta waga ciągle szybuje w górę ... pamiętam jak się zaczynało jeszcze na miui to paczki ważyły chyba połowę tego co teraz ... ja tam wychodzę z założenia że dobrego nigdy dość 🙃 ogólnie wrażenia z używania romu pozytywne - też Krzysiek masz już 2.2 na swojego - wrzucaj ... testuj ... no i wrzucaj info ... wydaje mi się że lekko lepiej trzyma bateria i chyba poprawiono z deka zarządzanie ramem - to takie obserwacje na szybkiego ... co do płynności działania nie mam zastrzeżeń - stabilności również - pisałem już swoje uwagi w przeznaczonym do tego wątku ale tak skrótowo to brak zakładki zabezpieczeń Googla w security - zakładam że one są - te sygnatury - w systemie tyle że nie widać w jakiej wersji i nie ma jak ich zaktualizować ... ikonka od vowifi żyje swoim życiem - raz jest ... raz nie ... pojawia się i znika 🙃 jak w starej piosence ... chyba Lombarda to było ... no i zaczyna się powoli bieda z tymi googlowymi integrity - na razie sklep Play się zbiesil i chce żeby zrobić locka ... oczywiście nie mam zamiaru 🙃 tam jeszcze drobne detale związane z tłumaczeniami - to dla funkcjonalności związanej z AI - nic istotnego ... poza tym w zasadzie nie mam uwag - może jeszcze jest nadal taka ciekawostka w opcjach developera że przełączniki nie działają - żeby zmienić ustawienie zamiast na przełącznik trzeba dusić na napis obok 🙃 to na pewno gdzieś było w wersji 2.1 - tu się jeszcze tym nie bawiłem ... 1
Rekomendowane odpowiedzi