Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzień dobry 

Posiadam telefon xiaomi note 11 prawdopodobnie bo nie mogę sprawdzić teraz dokładnie co to za model.

Podczas chowania telefonu do torby a następnie po 1h godzinie wyciągnięciu go telefon się włącza , normalnie reaguje na polecenia , mogę wejść w tryb recovery i zrobić hard reset 

lecz gdy normalnie telefon się włącza czy dzięki reboot to wyskakuje biały ekran z napisem chwileczkę. Widać stan baterii stan karty i jest dostępny tylko jeden przycisk cofnij na samym dole (strzałka w lewo) i nic nie można zrobić w takim stanie telefon leży już 2 dni. Gdy podgłośnię telefon czy ściszę to normalnie pojawia się diagram z mocą głośności którą mogę przesuwać palcem. Mogę normalnie telefon za pomocą przycisku włącz wyłączyć telefon wybrać tryb samolotowy czy ponowne uruchomienie. 

Teraz zanim zrobiłbym hard reset (wipe) chciałbym odzyskać zdjęcia z tego telefonu i jak to zrobić ? 

programy jak dr.fone czy fonepaw wymagają operacji na telefonie aby dać dostęp lecz ja tego nie mogę zrobić bo mam cały czas ten tryb chwileczkę

nawet jak w trybie recovery wejdę w opcję pc mi suite to program na komputerze tego telefonu nie wykrywa jak i inne programy 

adb na komputerze wykrywa telefon lecz nie mogę nic na nim zrobić ani się z nim połączyć. 

Nigdy nie robiłem takich rzeczy na tych telefonach. 

Edytowane przez all for all
Opublikowano

Trzeba było korzystać z Google Zdjęcia i tamtejszej synchronizacji. Nic byś nie stracił...a tak. Nie sądzę by była jakakolwiek opcja dostępu do systemu.

• Like 1