daredevil944 Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Od dłuższego czasu mam v5, czytałem kilka opinii na temat v7, i po tym jak działa mój staruch postanowiłem mu dać drugą szansę. Przeczytałem podpięte tematy z instalacją MIUI, niestety gubię się w tym wszystkim, szukam pomocy od zera, nie wiem jak zabrać się za wgrywanie, co ściągnąć, jakich programów użyć, i co muszę wiedzieć o telefonie żeby się za to zabrać? z tego co pisał Numb w innym temacie "4. Obecnie jednak polecałbym Ci przejść na najnowszy MIUI 7, pobierając odpowiedni zip i wskazując go w aplikacji Aktualizacje. Jest on sprzed tygodnia. " wystarczy sciagnac zip i wgrac MIUI v7 przez aktualizację? Wydaje się to zbyt proste, żeby było prawdziwe Edytowane 25 Września 2015 przez daredevil944
Numb Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Istnieje możliwość błędów, ale po to jest kopia. Najlepiej w TWRP, chyba że masz zip z V5. Jeśli masz TWRP to musisz wgrać 2.8.4.0, na 2.5 nie wejdzie ROM.
daredevil944 Opublikowano 26 Września 2015 Autor Opublikowano 26 Września 2015 mam problem, zrobiłem odceglanie i wszystko ok, teraz chcę zrobić ostatni krok z odceglanie Gdy pojawi się zielony pierścień, możesz wyłączyć SP Flash Tool, uruchomić telefon i wgrać MIUI Polska metodą 1. http://miuipolska.pl...iaomi-red-rice/ zrobie dwa punkty Wyłączamy telefon, a następnie włączamy, przytrzymując kombinację klawiszy Vol- i Power. Zobaczymy następujące menu z wyborem recovery , fastboot lub normalnego trybu (restart do systemu). Klawiszem Vol- przenosimy strzałkę na Recovery Mode, a następnie zatwierdzamy klawiszem Vol+. i wlacza mi sie mi-recovery, nie wiem co z tym zrobić?
Xymox4AD Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Oj strasznie niecierpliwy jesteś. Raz na forum piszesz, raz na PW. Masz info w korespondencji na PW. Powoli, powoli.
pawel.maciak1 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Xposed jak teraz zainstalowaćWysłane z mojego 2013023 przy użyciu Tapatalka
Numb Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Normalnie się nie da, trzeba jakieś pliki podmieniać.
pawel.maciak1 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Wiem ale nie wiem który wybracWysłane z mojego 2013023 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi