Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nie wiem, jak to możliwe, bo niedawno wrzuciłem posta z opisem i screenami, że udało mi się zainstalować soft Indonezja HyperOS 2.0.3.0 z nagrywaniem. I przedwczoraj z ciekawości patrze nagrywania nie ma na ekranie. Zacząłem szukać w ustawieniach i w ogóle znikła ta opcja. Potem na tapetę poszedł soft Indonezja HyperoS 2.0.2.0 i ta sama akcja . Nagrywanie dopiero znalazłem w sofcie 1.0.8.0. No oczywiście mój drugi fon to Redmi 12, problematyczny. Ale możliwe jest, żeby przyszła jakaś aktualizacja systemowa i wywaliła tą opcję ? Bo nie potrafię sobie tego wytłumaczyć. A tu screeny ze to rzeczywiście było.

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Posted

@Kacper Skrzypek, ale na tym Romie Indonezja HyperOS 2.0.3.0 ustawić np. region Indonezja i wtedy wróci ? Bo już tyle razy flashowałem, ze.... Chcę się upewnić.

Posted (edited)

Faktycznie to zrobiłem i wróciło. Bardzo dziękuje @Kacper Skrzypek. Tylko trochę mi to dziwnie wyszło, bo za pierwszym razem mimo regionu Polska pojawiło się, potem nie sprawdzałem i wreszcie patrze, nie ma. Przedwczoraj do 2 w nocy nad tym siedziałem, bo wciąż zapominałem ustawić - save user data - a z automatu program ustawia - clean all and lock - czyli wiadomo czyści i zamyka bootloader. A teraz już tak, ale nie miałem w zwyczaju spoglądać na dół programu. 3 razy odblokowywałem bootloader. Człowiek uczy się całe życie.......

Edited by kris68