Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Wątek poświęcony najnowszej dostępnej wersji stabilnej HyperOS od Xiaomi.eu dla telefonu Mi 11 Pro/Ultra (nazwa kodowa: mars/star). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS2.0/xiaomi.eu_STAR_OS2.0.1.0.UKACNXM_14.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
honza.b.km Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Po przesłaniu aktualizacji za pomocą funkcji Recovery, telefon po ponownym uruchomieniu uruchamia się w trybie FASTBOOT. Próbowałem uruchomić ROM trzy razy.
Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Marca Autor Opublikowano 26 Marca Przekazałem sprawę. ROM sprawdzaliśmy na Redmi K50 Pro, ale jak widać Mediatek najwyraźniej nie we wszystkim jest tożsamy ze Snapdragonem. Tak czy siak, na pewno będzie poprawka. 1
honza.b.km Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca (edytowane) Dziękuję, ani downgrade do Hyper OS1 ani instalacja przez Fastboot nie pomogły, telefon nadal uruchamia się tylko w trybie Fastboot. Bardzo lubię czeski, ale proszę używać translatora, jesteśmy na polskim forum /Kacper Skrzypek Edytowane 26 Marca przez Kacper Skrzypek
MrozowskiMarcin Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca To samo u mnie, ale udało się przywrócić tel po wgraniu 1.0.13. Czekamy zatem... 1
Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Marca Autor Opublikowano 26 Marca Uprzedzam tylko, że to trochę potrwa. Jest problem z uzyskaniem logów. Bez nich nie dowiemy się, co powoduje problem. Jeśli komuś by się udało uzyskać cokolwiek (poza TWRP, to nie jest nam potrzebne), to będę wdzięczny za podesłanie. 2
lseurttyuu Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Cześć, mam pytanko - czy Centrum funkcji w "starej" wersji jest tutaj również wycofane i trzeba korzystać z "nowego" układu?
Kacper Skrzypek Opublikowano 2 Kwietnia Autor Opublikowano 2 Kwietnia Na Androidzie 14, przynajmniej na Mi 11, jest po staremu. 1
simcold Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Cześć, mam pytanko - czy Centrum funkcji w "starej" wersji jest tutaj również wycofane i trzeba korzystać z "nowego" układu?Można je włączyć modułem z lsposed. Powinno działać o ile nie jest wycięte na amenWysłane z mojego motorola edge 50 ultra przy użyciu Tapatalka
lseurttyuu Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Faktycznie, po aktualizacji zostało stare Centrum funkcji, nie trzeba było nic grzebać dodatkowo, aby je przywrócić. Dzięki za info! Niestety brak dostępności siatki ekranu głównego 4x6 jest bardzo rozczarowujący, chyba czas na jakiegoś customowego launchera...
Jimmy Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Wrzucone dziś rano. Chyba działa wszystko prawidłowo... Rozumiem że do wyboru są tylko dwa układy ikon? 5x9 i 4x7 Trochę to słabe. Zabezpieczenia z lutego 2025. Mamy kwiecień więc mogłyby być z marca...
Krzysztof Kinel Opublikowano 5 Kwietnia Opublikowano 5 Kwietnia Po aktualizacji do wersji 2.0.1.0 xiaomi.eu urządzenie, gdy próbuje wczytać jakąś opcję w losowej aplikacji to ekran na ułamek sekundy robi się cały czarny. Dzieje się to w losowym momencie. Nie mogę odtworzyć błędu. Pomijając fakt, że bateria szybko się rozładowuje to znalazłem jeszcze jeden błąd. Jeżeli przy pobieraniu nowych dynamicznych tapet ekranu blokady zawiesi ci się internet to musisz wykonać miękki reset telefonu bo nie jesteś w stanie nic nacisnąć aby znikło okno "Pobieranie".Wysłane z mojego Xiaomi Mi 11 Ultra.Wysłane z mojego M2102K1G przy użyciu Tapatalka
mateo912 Opublikowano Niedziela o 09:14 Opublikowano Niedziela o 09:14 Wrzuciłem w/w system, zainstalował się bez problemów ale na 11U nie włącza się wifi, jakieś pomysły?
Netoper Opublikowano Niedziela o 11:45 Opublikowano Niedziela o 11:45 Może coś się zwiesiło, wrzuć rom jeszcze raz.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi