Skocz do zawartości

Xiaomi Mi 11 Pro / Ultra - HyperOS 2 by Xiaomi.eu - OS2.0.1.0.UKACNXM - Android 14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony najnowszej dostępnej wersji stabilnej HyperOS od Xiaomi.eu dla telefonu Mi 11 Pro/Ultra (nazwa kodowa: mars/star).

Link do pobierania ROMu:

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS2.0/xiaomi.eu_STAR_OS2.0.1.0.UKACNXM_14.zip/download

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

Opublikowano

Po przesłaniu aktualizacji za pomocą funkcji Recovery, telefon po ponownym uruchomieniu uruchamia się w trybie FASTBOOT. Próbowałem uruchomić ROM trzy razy. :(

Opublikowano (edytowane)

Dziękuję, ani downgrade do Hyper OS1 ani instalacja przez Fastboot nie pomogły, telefon nadal uruchamia się tylko w trybie Fastboot.

Bardzo lubię czeski, ale proszę używać translatora, jesteśmy na polskim forum :) /Kacper Skrzypek

Edytowane przez Kacper Skrzypek
Opublikowano

Uprzedzam tylko, że to trochę potrwa. Jest problem z uzyskaniem logów. Bez nich nie dowiemy się, co powoduje problem.

Jeśli komuś by się udało uzyskać cokolwiek (poza TWRP, to nie jest nam potrzebne), to będę wdzięczny za podesłanie.

• Like 2
Opublikowano
Cześć, mam pytanko - czy Centrum funkcji w "starej" wersji jest tutaj również wycofane i trzeba korzystać z "nowego" układu?
Można je włączyć modułem z lsposed. Powinno działać o ile nie jest wycięte na amen

Wysłane z mojego motorola edge 50 ultra przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Faktycznie, po aktualizacji zostało stare Centrum funkcji, nie trzeba było nic grzebać dodatkowo, aby je przywrócić. Dzięki za info!

Niestety brak dostępności siatki ekranu głównego 4x6 jest bardzo rozczarowujący, chyba czas na jakiegoś customowego launchera...

Opublikowano

Wrzucone dziś rano. Chyba działa wszystko prawidłowo...

Rozumiem że do wyboru są tylko dwa układy ikon? 5x9 i 4x7

Trochę to słabe. 

Zabezpieczenia z lutego 2025. Mamy kwiecień więc mogłyby być z marca...

Opublikowano

Po aktualizacji do wersji 2.0.1.0 xiaomi.eu urządzenie, gdy próbuje wczytać jakąś opcję w losowej aplikacji to ekran na ułamek sekundy robi się cały czarny. Dzieje się to w losowym momencie. Nie mogę odtworzyć błędu. Pomijając fakt, że bateria szybko się rozładowuje to znalazłem jeszcze jeden błąd. Jeżeli przy pobieraniu nowych dynamicznych tapet ekranu blokady zawiesi ci się internet to musisz wykonać miękki reset telefonu bo nie jesteś w stanie nic nacisnąć aby znikło okno "Pobieranie".

Wysłane z mojego Xiaomi Mi 11 Ultra.

Wysłane z mojego M2102K1G przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...