borysj5 Posted March 10 Posted March 10 (edited) Witam. Nie moge zainstalowac DIAGZONE pro v2 ( diagnostyka samochodow) na xiaomi 15ultra. Wyłaczanie " Instalowanie nieznanych aplikacji " nic nie daje . Jak to obejsc ? Edited March 10 by borysj5
kris68 Posted March 11 Posted March 11 Są niektóre wersje programów, których po prostu nie zainstalujesz na danym modelu telefonu i kropka. To już kwestia producenta. Czasem mam wyszarzone jak próbuję nowsze modele telefonów czasem starsze i trzeba zainstalować inną podobną aplikację. Pewnie jesteś przyzwyczajony do tej, ale tak jest. Musisz poszukać innej aplikacji. Czasem też tak bywa po aktualizacji telefonu.
borysj5 Posted March 11 Author Posted March 11 To aplikacja z licencją , nie ma zastepstwa , ona współpracuje z interfejsem diagnostycznym i kropka. Moze jest jakis sposób na twarde zainstalowanie albo program który pozwala zainstalowac starsze wersje programów. Na xiaomi 13 chodziło normalnie pod HyperOSem
kris68 Posted March 11 Posted March 11 Tylko że tam miałeś inną wersję HyperOS i Androida innego a tu masz Androida 15, widocznie producent softu nie zaktualizował go pod nowego andka, myślę, że albo pozostaje czekać skoro soft z licencją, albo jakaś mądra głowa na forum coś wymyśli. Tak jest z aplikacjami - producenci wydają coraz szybciej nowe wersje androida a tworzący soft nie nadążają z aktualizacją, albo czasem zwyczajnie to olewają na dłuższy czas. Przykre to dla Ciebie, ale prawdziwe. Mam dużo zakupionego przecież softu, a na mojej 14 Ultra tu już nie działa i kropka. 1
Master Posted March 11 Posted March 11 ja bym napisał do ich supportu ... może niedługo wyjdzie update i będzie po problemie ... miałem już taką sytuację z apka T-Mobile - po zmianie na nowego andka ... kilka razy do nich pisałem - najpierw mi odpisali że nie umiem instalować ... potem że to wina systemu Xiaomi eu ... a potem wyszedł update apki i było już ok ... więc widocznie problem był oo ich stronie 🙃 1
Recommended Posts