Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam. Nie moge zainstalowac DIAGZONE pro v2 ( diagnostyka samochodow)  na xiaomi 15ultra. Wyłaczanie " Instalowanie nieznanych aplikacji " nic nie daje . Jak to obejsc ? 

Edited by borysj5
Posted

Są niektóre wersje programów, których po prostu nie zainstalujesz na danym modelu telefonu i kropka. To już kwestia producenta. Czasem mam wyszarzone jak próbuję nowsze modele telefonów czasem starsze i trzeba zainstalować inną podobną aplikację. Pewnie jesteś przyzwyczajony do tej, ale tak jest. Musisz poszukać innej aplikacji. Czasem też tak bywa po aktualizacji telefonu.

Posted

To aplikacja z licencją , nie ma zastepstwa , ona współpracuje z interfejsem diagnostycznym i kropka. 

Moze jest jakis sposób na twarde zainstalowanie  albo program który pozwala zainstalowac  starsze wersje programów.

Na xiaomi 13  chodziło normalnie pod HyperOSem

Posted

Tylko że tam miałeś inną wersję HyperOS i Androida innego a tu masz Androida 15, widocznie producent softu nie zaktualizował go pod nowego andka, myślę, że albo pozostaje czekać skoro soft z licencją, albo jakaś mądra głowa na forum coś wymyśli. Tak jest z aplikacjami - producenci wydają coraz szybciej nowe wersje androida a tworzący soft nie nadążają z aktualizacją, albo czasem zwyczajnie to olewają na dłuższy czas. Przykre to dla Ciebie, ale prawdziwe. Mam dużo zakupionego przecież softu, a na mojej 14 Ultra tu już nie działa i kropka.

• Like 1
Posted

ja bym napisał do ich supportu ... może niedługo wyjdzie update i będzie po problemie ... miałem już taką sytuację z apka T-Mobile - po zmianie na nowego andka ... kilka razy do nich pisałem - najpierw mi odpisali że nie umiem instalować ... potem że to wina systemu Xiaomi eu ... a potem wyszedł update apki i było już ok ... więc widocznie problem był oo ich stronie 🙃

• Like 1