Skocz do zawartości

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Gdy odblokujesz bootloader urządzenia (wymagana teoretycznie zgoda), wgrasz firmware np. xiaomi.eu (miuipolska).  Skrypty oraz metody do pomocy odblokowania bootloadera HyperOS  (Xiaomi, Poco) jeśli metody oficjalne zawodzą (aplikacja pośrednicząca Xiaomi Community zeznaje brak zgody).

1) Metody skryptowe (videoporadnik szukaj YouTube):

Istotna wersja HyperOS np. 1.0.12, 2.0.1.  Im niższa wersja = większa szansa na zadziałanie. Największe szanse = nowe urządzenia leżaki magazyn. NIE AKTUALIZUJ!  Używaj najstarszego konta Xiaomi.

2) Metoda odblokowania bez zgody czy instalacji aplikacji Xiaomi Community

• Wyloguj się z konta Xiaomi i Google. Reset całkowity do ustawień fabrycznych
  • Po restarcie: Ustawienia -> włącz Opcje developerskie -> Stan odblokowania Mi -> Dodaj dopiero wtedy konto Xiaomi. Jeśli pomyślnie połączy tel z kontem, odblokujesz bootloader (sprawdź Mi Unlock Tool tryb fastboot)

3) Metoda odblokowania przeciążeniowa serwerów

4) Metoda płatna [Hack] szybka:

• szukaj  "ncunlock" google . Loguje się na Twój komputer zdalnie, łączy USB z tel z swoim serwerem. Wgrywa w trybie fastboot/EDL do pamięci partycji własny zmodyfikowany kod, restart i brak blokady.

Dyskusje wiodące (zwróć uwagę przygotowanie konta X.):

p2.pngp1.pngp3.pngL1.pngL2.pngL3.png

Edytowane przez zagrobelny

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

Przeedytowane. Obecnie mam problem z pobraniem zip (przywrócenie zapomnianego hasła)

Edytowane przez zagrobelny