Kacper Skrzypek Opublikowano 21 Lutego 2025 Opublikowano 21 Lutego 2025 Wątek poświęcony aktualizacji wersji stabilnej HyperOS by Xiaomi.eu OS2.0.103.0.VMBCNXM dla telefonu Xiaomi 13 Pro (nazwa kodowa nuwa). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS2.0/xiaomi.eu_NUWA_OS2.0.103.0.VMBCNXM_15.zip/download ROM można zainstalować zarówno poprzez TWRP (jeśli działa), jak i fastboot. Link do poradnika: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/ 1
kaciek Opublikowano 23 Lutego 2025 Opublikowano 23 Lutego 2025 Strasznie mi się zacina ta nowa wersja. Już od dwóch edycji miałem sporadycznie takie migotania ekranu jakby widok przełączał się pomiędzy dwoma różnymi ekranami z bardzo dużą częstotliwością. Teraz to się spotęgowało do kilku razy w ciągu dnia i na dodatek czasem mocno klatkuje nawet podczas przewijania ekranu.Sędniete z Xiaomi 13 PRO
acocieto Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 Ulotniła się ikona od nagrywania ekranu. Jest jakaś opcja przywrócenia?
Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Marca 2025 Autor Opublikowano 1 Marca 2025 Ikona powinna być tam, gdzie przełączniki... Masz na pewno zainstalowane Nagrywanie ekranu? 1
kaciek Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 Jest nagrywanie ikona jest tam gdzie Kacper napisał, w przelacznikachSędnięte z Xiaomi 13 pro 1
acocieto Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 Jest zainstalowana i jest w przełącznikach, ale chyba zrezygnowali z ikonki.
Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Marca 2025 Autor Opublikowano 1 Marca 2025 A, no to ikony na ekranie głównym nie ma od dawna.
miojamo Opublikowano 9 Marca 2025 Opublikowano 9 Marca 2025 Witam, Jakiś czas temu bez większego problemu zaktualizowałem do wersji 2.0 sciągając paczke, instalując driver po kablu windows_update.bat ale teraz gdy chciałem zaktualizować przez fastboot to mam komunikat że sie łaczy ale nic sie nie dzieje. W manager urz. mam Android zamiast nazwy tel. wcześniej chyba wykrywał nazwę. Jak ściagam w telefonie image potem TWRP to nie widzi folderu. W żaden sposób nie mogę zaktualizować. Dzięki
antykat Opublikowano 17 Marca 2025 Opublikowano 17 Marca 2025 Czy nadal nie ma starego stylu szybkich ustawień? Ekipa xiaomi.eu nie zmieniła zdania w tym temacie?
Kacper Skrzypek Opublikowano 17 Marca 2025 Autor Opublikowano 17 Marca 2025 Nie ma (a bynajmniej nic nie wiem o zmianie).
Rekomendowane odpowiedzi