bololabich Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Dziś odebrałem Mi4c i zaczynam żałować, że nie kupiłem Mi4... Mi4c się grzeje i ma problemy z wieloma apkami (to raczej wina andka 5.1 niż fona no ale jednak) Link to comment Share on other sites More sharing options...
makovic Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Ale co ci się tam grzeje i kiedy? Procek? W jakieś gry grasz? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bololabich Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Cały czas jest ciepły nawet na pulpicie, odpalenie gry/benchmarku nie wpływa na jego temperaturę w moim odczuciu. Wystarczy, że ekran się pali i juz się robi ciepły Nie jest to super duża temperatura ale jest odczuwalna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 kurcze :/ Wysłane z mojego MX4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makovic Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Dziwne. Może masz w tle coś co dość mocno obciąża procesor... Nawet w zwykłym stanie czuwania. Sprawdzales temperaturę (odczyty) ? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bololabich Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 (edited) 35-40 stopni daje antutu. W stanie czuwania (tj jak jest zgaszony ekran) to jest normalnie zimny ale jak się odpali ekran to czuć ciepło. Nic w tle nie smiga, zrobiłem wipe i wgrałem oryginalny rom żeby mieć pewność, że Chinole nie wgrali syfu. Edited October 22, 2015 by bololabich Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf7705 Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Dokładnie, niestety nie jest to dane ale ja chyba zdecyduje się na Mi4c bo chcąc nie chcąc jest on kropkiem w przód Tak, tak. Przygarnij kropka w przód Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts