Kacper Skrzypek Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Wątek poświęcony aktualizacji wersji stabilnej HyperOS by Xiaomi.eu OS2.0.100.0.VMBCNXM dla telefonu Xiaomi 13 Pro (nazwa kodowa nuwa). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS2.0/xiaomi.eu_NUWA_OS2.0.100.0.VMBCNXM_15.zip/download Informacje o tym, co między innymi zmieniło się w HyperOS 2 względem HyperOS 1, można znaleźć tutaj: https://miuipolska.pl/hyperos-2-0-po-polsku-co-sie-zmienilo/ ROM można zainstalować zarówno poprzez TWRP (jeśli działa), jak i fastboot. Link do poradnika: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/
antykat Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Czy stary styl szybkich ustawień jest nadal wycięty? Jest i działa normalnie na stockowym romie CN oraz custom romach.
Kacper Skrzypek Opublikowano 18 Stycznia Autor Opublikowano 18 Stycznia Z tego co się orientuję raczej tak. Dopóki nie będzie poprawiony na modelach, które może sprawdzić Igor Eisberg (czyli nie na Xiaomi 13) albo reszta zespołu, dopóty tak będzie.
antykat Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) No właśnie ja mam Xiaomi 13. Przez pomyłkę napisałem w tym wątku. Szkoda 😕 Tylko nie rozumiem w czym problem. Czy modyfikacje romu psują stary styl? Edytowane 18 Stycznia przez antykat
Kacper Skrzypek Opublikowano 18 Stycznia Autor Opublikowano 18 Stycznia 4 minuty temu, antykat napisał(a): Tylko nie rozumiem w czym problem. W tym, że Igor nie ma jak dokładnie sprawdzić, czy rzeczywiście jest OK na tym telefonie, bo go po prostu nie posiada. A na tych, na których ma OS2, styl jest popsuty przez Xiaomi.
antykat Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Może po prostu powinien zapytać użytkowników? 🙂 Dla mnie to "must have". Nie cierpię tych ajfonopodobnych kafli 🤢
Kacper Skrzypek Opublikowano 18 Stycznia Autor Opublikowano 18 Stycznia 12 minut temu, antykat napisał(a): Może po prostu powinien zapytać użytkowników? Nie powiem tego za niego, ale z przyzwyczajenia wie, że lepiej po prostu sprawdzić samemu. Możesz spróbować go przekonać na forum xiaomi.eu, ale obawiam się, że to się po prostu nie uda.
antykat Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Wolę go nie zaczepiać. Zwykle jest niemiły. Co najwyżej usłyszę, że nie powinienem narzekać, bo rom jest za darmo 😕
kaciek Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Zmiana siatki działa, ale przyznam szczerze, że jak przy poprzedniej aktualizacji to najbardziej mi przeszkadzało, tak teraz po powrocie do poprzednich ustawień (4x6) stwierdziłem, że muszę zaraz wrócić do nowego (4x7) ech... Za gustem nie trafisz... Dzięki za tą opcję.Uspokoiła się sprawą migotania ekranu.Sędnięte z Xiaomi 13 pro
Rekomendowane odpowiedzi