Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Witam. Telefon poco x7 pro po upadku rozbity wyświetlacz gdzie kupię w dobrej cenie?

Edytowane przez mirokus
Opublikowano

ale to chcesz kupić taki telefon ? powypadkowy ? czy ekran do wymiany ? jeśli pierwsze to polecam alledrogo lub olx ... ewentualnie może eBay ... może coś trafisz ... a jeśli drugie to proponuję kontakt z serwisem mi center - uderz do @Acid 🙃

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

W moim Poco X7 pro nie mam opcji wyłączenia Volte jest jakiś myk którego mogłabym użyć mam się kontaktować z operatorem sieci?

Edytowane przez majka420
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, majka420 napisał(a):

W moim Poco X7 pro nie mam opcji wyłączenia Volte jest jakiś myk którego mogłabym użyć mam się kontaktować z operatorem sieci?

a to może być ukryte ... ten przełącznik do volte ... można spróbować uwidocznić go kodem ... tu jest taki zbiór 

https://technastic.com/xiaomi-redmi-secret-codes-list/

wpisujemy to w dialerze ...

no i powinno być widoczne tak jak w załączeniu ...

Screenshot_2025-09-25-13-58-06-129_com.android.phone.jpg

Edytowane przez Master
Opublikowano
3 minuty temu, Master napisał(a):

a to może być ukryte ... ten przełącznik do volte ... można spróbować uwidocznić go kodem ... tu jest taki zbiór 

https://technastic.com/xiaomi-redmi-secret-codes-list/

wpisujemy to w dialerze ...

no i powinno być widoczne tak jak w załączeniu ...

Screenshot_2025-09-25-13-58-06-129_com.android.phone.jpg

Już próbowałam tymi kodami ale u mnie nic to nie daje. Kontaktowałam się z bok mojej sieci i doradził wymianę karty SIM.

Opublikowano
57 minut temu, majka420 napisał(a):

Już próbowałam tymi kodami ale u mnie nic to nie daje. Kontaktowałam się z bok mojej sieci i doradził wymianę karty SIM.

a to proszę próbować 🙃 ja mam w T-Mobile i jak widać na screenie przełącznik jest - nie pamiętam tylko czy był już w romie Xiaomi eu czy go dodałem kodem - ten do 5G to na pewno dodałem ... vowifi też chyba jest standardowo ... powodzenia! wymiana karty to chyba żaden problem - od ręki powinni załatwić ...

• 1 miesiąc temu...