mucha6630 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Witam mam informacje o aktualizacji ale nie dzieje się to automatycznie Telefon przejdzie w recovery i zainstaluje plik Telefon się restartuje przechodzi do twrp i nic się nie dzieje jak mam to zrobić ? Wysłane z mojego 22081212UG przy użyciu Tapatalka
0 Master Opublikowano 6 Grudnia 2024 Opublikowano 6 Grudnia 2024 2 godziny temu, mucha6630 napisał(a): Witam mam informacje o aktualizacji ale nie dzieje się to automatycznie Telefon przejdzie w recovery i zainstaluje plik Telefon się restartuje przechodzi do twrp i nic się nie dzieje jak mam to zrobić ? Wysłane z mojego 22081212UG przy użyciu Tapatalka w recovery trzeba wskazać ręcznie plik przez zakładkę install i potem suwak w prawo i jedziesz ... 1
0 mucha6630 Opublikowano 17 Maja 2025 Autor Opublikowano 17 Maja 2025 Wszystko szło bez problemu telefon normalnie działa wyszła aktualizacja wchodzę w recovery a tam pusto nic nie grzebałem:( No dataJakieś pomysły?Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 17 Maja 2025 Opublikowano 17 Maja 2025 Zmienić TWRP na nowsze. Najpewniej masz takie które nie obsługuje szyfrowania z nowszego Androida.
0 mucha6630 Opublikowano 17 Maja 2025 Autor Opublikowano 17 Maja 2025 Musiałem przeinstalować twrp nie ma nowszego grałem i pomogło ale nic nie grzebałem i dziwię się że przy ostatniej aktualizacji miui takie coś gdzie wcześniej nie było żadnych problemów Wysłane z mojego 22081212UG przy użyciu Tapatalka
Pytanie
mucha6630
Witam mam informacje o aktualizacji ale nie dzieje się to automatycznie
Telefon przejdzie w recovery i zainstaluje plik
Telefon się restartuje przechodzi do twrp i nic się nie dzieje jak mam to zrobić ?
Wysłane z mojego 22081212UG przy użyciu Tapatalka
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi