Kacper Skrzypek Opublikowano 5 Grudnia 2024 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Wątek poświęcony najnowszej dostępnej aktualizacji HyperOS w wersji OS1.0.11.0.ULCCNXM dla telefonu Xiaomi 12 (nazwa kodowa cupid). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_CUPID_OS1.0.11.0.ULCCNXM_14.zip/download ROM można zainstalować zarówno przez TWRP, jak i fastboot: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/ Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. 2
mikidar Opublikowano 7 Grudnia 2024 Opublikowano 7 Grudnia 2024 Po aktualizacji aplikacja dysk Google się wysypuje
Kacper Skrzypek Opublikowano 7 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2024 Jakiś log? Próbowałeś przeinstalować apkę? 1
mikidar Opublikowano 7 Grudnia 2024 Opublikowano 7 Grudnia 2024 Nie wiem jak się robi logi. Przeinstalowanie pomogło.
QBAQ Opublikowano 11 Grudnia 2024 Opublikowano 11 Grudnia 2024 Da się to pseudo AI w przeglądarce jakoś wyłączyć?
pawelek2086 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Dzień dobry Nie macie państwo problemów z instalacją tej paczki? U mnie występuje błąd w TWRP "błąd sygnatury pliku ZIP"
Netoper Opublikowano 12 Grudnia 2024 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Jeśli pobrany rom jest na pewno dla tego modelu fona to wystarczy odznaczyć w TWRP sprawdzanie sygnatury.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 12 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2024 Sprawdzanie sygnatury o ile wiem nie wyłącza sprawdzania urządzenia, więc tak czy siak raczej nie dałoby się wgrać ROM-u nie pod to urządzenie.
pawelek2086 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Opublikowano 12 Grudnia 2024 7 godzin temu, Netoper napisał(a): Jeśli pobrany rom jest na pewno dla tego modelu fona to wystarczy odznaczyć w TWRP sprawdzanie sygnatury. Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka A czym jest właściwie sygnatura pliku ZIP?
Netoper Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 A czym jest właściwie sygnatura pliku ZIP?To taki podpis, identyfikacja.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Grzesiek Otfinowski Opublikowano 15 Grudnia 2024 Opublikowano 15 Grudnia 2024 U mnie po aktualizacji nie działają widżety androida, nie można w ogóle ich dodawać. Działają tylko te chińskie. No i w asystencie hyperos też wiele funkcji nie chodzi.
Kacper Skrzypek Opublikowano 15 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2024 51 minut temu, Grzesiek Otfinowski napisał(a): U mnie po aktualizacji nie działają widżety androida, nie można w ogóle ich dodawać. Działają tylko te chińskie. No i w asystencie hyperos też wiele funkcji nie chodzi. Jesteś pewien, że nie masz jakichś modyfikacji? Sprawdziłem przed chwilą, dodawanie działa normalnie.
Grzesiek Otfinowski Opublikowano 15 Grudnia 2024 Opublikowano 15 Grudnia 2024 W mi center wygrywali mi ROM żeby Google Pay chodziło. A tą wersję tylko zaktualizowałem. Sam się dziwię i nie wiem czemu nie chce to działać. Poczekam może aż wyjdzie nowszą wersja może problem minie.
Kacper Skrzypek Opublikowano 15 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2024 Nie masz zainstalowanej aplikacji Panel informacyjny? (globalna wersja asystenta). Jeśli tak, to ją odinstaluj.
Grzesiek Otfinowski Opublikowano 15 Grudnia 2024 Opublikowano 15 Grudnia 2024 7 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Nie masz zainstalowanej aplikacji Panel informacyjny? (globalna wersja asystenta). Jeśli tak, to ją odinstaluj. W punkt ! Teraz już wszystko działa, Pan to ma pojęcie na temat oprogramowania, dziękuję 👍
Rekomendowane odpowiedzi