zagrobelny Opublikowano 2 Grudnia 2024 Opublikowano 2 Grudnia 2024 (edytowane) Jak zainstalować aplikację .xapk na MIUI (spoza GooglePlay) ? Brak opcji (nie widnieje) -> Menu Programistyczne -> Optymalizacja MIUI Instalatory .xapk z GP odmawiają instalacji (stwierdzają: optymalizacja MIUI ON) .xapk z aplikacją legalną OpenSource, zmodowaną przez siebie dla własnych potrzeb (nie pirackie) MIUI xiaomie.eu 14.0.9.0 Note 10 PRO (brak nowszego softu) Edytowane 2 Grudnia 2024 przez zagrobelny
czarecki75 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Próbowałeś zmienić rozszerzenie na "APK"?
zagrobelny Opublikowano 13 Lutego 2025 Autor Opublikowano 13 Lutego 2025 Tak próbowałem ale to jakaś paczka która w sobie zawiera poszczególne oddzielne APK do instalacji przez specjalny instalator lub nie mam wiedzy
Marrik Opublikowano 13 Lutego 2025 Opublikowano 13 Lutego 2025 XAPK Installer z apkpure próbowałeś może?
kozseb Opublikowano 18 Lutego 2025 Opublikowano 18 Lutego 2025 APK – standardowy plik instalacyjny. XAPK – zawiera APK + dodatkowe dane, wymaga specjalnej instalacji. Zawsze używałem: SAI: Split APKs Installer https://play.google.com/store/apps/details?id=pro.mtv.sai
zagrobelny Opublikowano 25 Lutego 2025 Autor Opublikowano 25 Lutego 2025 Przypuszczalnie problem z moim starym androidem 13, miui nie wydało wyższej wersji.
Rekomendowane odpowiedzi