Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć. Pewniego dnia mój telefon się zaciął, zniknęły ikonki ale co ciekawe tylko ikonki telefonu,smsów, google i aparatu które mam i dołu ekranu. Przez kilkanaście sekund nie mogłam nic zrobić, przesunąć ekranu ani wejść w żadną apkę. Od tamtej pory powtarza się to kilka lub kilkanaście razy dziennie kiedy wychodzę z jakieś aplikacji lub chcę pousuwać karty co zawsze robię, czasem tapeta robi się na chwilę czarna. Czasami telefon zatnie się tak że muszę go uruchamiać ponownie.

Problem zaczął się też ze spotify, gdy odpalam muzykę i wchodzę w inną aplikację to po chwili spotify się wyłącza.

Nie mam pojęcia co może być przyczyną? Bardzo niedawno aktualizowałam telefon i poprzenosiłam cześć plików na kartę sd. Regularnie czyszczę też pamięć podręczną. Będę wdzięczna za sugestie jak to rozwiązać.

Posted

dziwne objawy ... może to coś sprzętowego? może załogant @Acid coś podpowie bo to fachowiec od spraw serwisowych ... mógł się spotkać już z takimi objawami to zarzuci jakieś info w temacie ... ogólnie to co możesz zrobić tak na szybkiego to spróbować przywrócić system do ustawień fabrycznych i zobaczyć czy to coś da ... jeśli to problem systemowy a nie sprzętowy to jest szansa że to rozwiąże temat ... oczywiście przed tą procedura zrób pełny backup danych ... jak to nic nie da to zostaje postawienie systemu na nowo - ale do tego musisz mieć zrobionego unlocka ... 

• Thanks 1