Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nowa wersja hyperOS, nowe bugi. Z Xiaomi nigdy nam si臋 nie nudzi膰馃槒

Od wersji 1.0.17.0 fuxi nie dzia艂a otwieranie link贸w z wykrytych kod贸w QR w aparacie. Po t膮pni臋ciu po prostu nic si臋 nie dzieje. Jestem pewny 偶e to w tej wersji to zosta艂o zepsute, bo korzystam z tego do艣膰 cz臋sto.

Dzia艂aj膮 inne akcje czyli kopiuj, zapisz, wy艣lij, ale najwa偶niejsza nie dzia艂a馃槓

Posted
2 godziny temu, Kacper Skrzypek napisa艂(a):

Nie potwierdzam na Xiaomi 14, ale to mo偶e kwestia Androida 15, st膮d sprawdzi艂em te偶 Xiaomi 12 na ostatnim stable. Te偶 dzia艂a.

Mo偶ecie zrobi膰 logcat z pr贸by klikni臋cia Otw贸rz?

https://xiaomi.eu/community/threads/logging-with-adb-logcat.63684/

Jeszcze nigdy tego nie robi艂em, wi臋c jutro na spokojnie si膮d臋 i poczytam jak to zrobi膰. Chyba komp b臋dzie potrzebny i ADB?

Posted

I jak na z艂o艣膰. Dzisiaj usiad艂em, poczyta艂em, pod艂膮czy艂em telefon do kompa w trybie ADB i...wszystko dzia艂a...nie wiem czy do tego skanera QR s膮 u偶ywane jakie艣 us艂ugi online 偶e wczoraj nie dzia艂a艂o? A mo偶e co艣 z Google Chrome? Nie wiem. Nigdy mnie akurat ta funkcja nie zawiod艂a i ten b艂膮d mia艂em wczoraj pierwszy raz. Pr贸bowa艂em kilka razy skanowa膰 i nie dzia艂a艂o. Tzn nie otweira艂o linka

@Acid聽a jak u ciebie dzisiaj? te偶 dzia艂a?

PS czy to normalne, 偶e przez kilka sekund logowanie wypluwa a偶 70 MB plik loga??

Posted
11 minut temu, grzeg8102 napisa艂(a):

czy to normalne, 偶e przez kilka sekund logowanie wypluwa a偶 70 MB plik loga??

Tak, bo pobiera bufor kt贸ry by艂 wcze艣niej. Je艣li nie chcesz a偶 takiego loga, to musia艂by艣 najpierw wyda膰 polecenie adb logcat -c, ono czy艣ci bufor.

• Like 1