Skocz do zawartości
  • 0

Nie działa gumka/wymazywanie ,,PRO'' w aplikacji galeria.

Pytanie

Opublikowano

Od jakiegoś czasu nie działa opcja wymazywania/gumka ,,PRO'' (usuwanie obiektów) w zdjęciach w aplikacji galeria, ma ktoś coś podobnie i czy ma ktoś jakieś rozwiązanie ?

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
3 godziny temu, anemusek napisał(a):

Działa. Sprawdź czy masz wtyczkę (w edycji zdjęcia kropki/zarządzaj wtyczkami). Można ją usunąć więc pewnie i ściagnąć

Tak, mam wtyczkę i aktualną, podstawowe usuwanie oczywiście działa ja mówię o opcji/usuwaniu PRO.  Pojawia się dosłownie na sekundę kolorowe koło z procentami po czym znika i pojawia się napis ,,Nie udało się wygenerować. Spróbuj ponownie.'' Uruchamiałem ponownie urządzenie, czyściłem wszystkie dane i nic nie pomaga 😔

• 0
Opublikowano
14 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Sugeruję wyczyścić dane Edytora Galerii (nie samej Galerii, ona za to nie odpowiada), pobrać wtyczkę jeszcze raz i sprawdzić, czy sytuacja się powtórzy.

Najprostsze rozwiązania są najlepsze 😅

Dwa razy usuwałem i ponownie instalowałem wtyczkę, za pierwszym razem nic nie dało, a teraz za drugim pomogło, aż dziwne 🤔

Za pierwszym razem wtyczkę instalowałem z menu wtyczek i nic, a za drugim sama się zainstalowała po prostu po włączeniu opcji ,,PRO'' i działa.

Serdecznie dziękuję za poświęcony mi wasz cenny czas.