Jacek Lewandowski Opublikowano 24 Września 2024 Opublikowano 24 Września 2024 (edytowane) Witam. Mam takie pytanie /problem. Jak zmienić w ustawieniach, żeby nie można było ingerować w ustawieniach głośności i ogólnie regulacji multimediow na zablokowanym ekranie? Poniżej zrzut ekranu. Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 25 Września 2024 przez Jacek Lewandowski
0 Master Opublikowano 24 Września 2024 Opublikowano 24 Września 2024 tak na oko to nigdzie nie ma do tego ustawienia ... możliwe że nie można 🙃
0 Jacek Lewandowski Opublikowano 24 Września 2024 Autor Opublikowano 24 Września 2024 Ale to wina Androida, czy Hyper OS?
0 Master Opublikowano 24 Września 2024 Opublikowano 24 Września 2024 a wiesz - to trudno mi powiedzieć ... nie pamiętam czy na miui 14 też tak było ... w sumie teraz tutaj też na to jakoś nie zwracałem uwagi ... poczekajmy może lepszy fachowiec się tu wypowie ... 🙃 mi tam w ogóle to nie przeszkadza no ale jest w opcjach np. ukrycie dostępu do menu zasilania przy zablokowanym ekranie ... więc taka funkcjonalność jest przewidziana ... tyle że nie dla suwaka do dźwięków ...
0 Jacek Lewandowski Opublikowano 6 Października 2024 Autor Opublikowano 6 Października 2024 Witam. Jak myślicie jest jakieś rozwiązanie w powyższym temacie? Pozdrawiam
0 Master Opublikowano 6 Października 2024 Opublikowano 6 Października 2024 2 godziny temu, Jacek Lewandowski napisał(a): Witam. Jak myślicie jest jakieś rozwiązanie w powyższym temacie? Pozdrawiam tu jakieś światło w temacie może rzucić chyba tylko pan Kacper ... 🙃 jeśli nie ma takiej funkcjonalności w aktualnych romach może zglosi to do ekipy Xiaomi eu i za jakiś czas to się pojawi ... a może jest to już w romie na nowym hyperos ... pan Kacper wrzucał ostatnio zrzut ekranu z tego romu chyba nawet ze swojej 14tki 🙃@Kacper Skrzypek
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 6 Października 2024 Opublikowano 6 Października 2024 Nie ma takiej możliwości nawet na czystym Androidzie, więc tym bardziej nie ma jej w HyperOS.
0 Jacek Lewandowski Opublikowano 7 Października 2024 Autor Opublikowano 7 Października 2024 15 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Nie ma takiej możliwości nawet na czystym Androidzie, więc tym bardziej nie ma jej w HyperOS. To tylko czekać jak android 15 poprawi?
0 Master Opublikowano 7 Października 2024 Opublikowano 7 Października 2024 52 minuty temu, Jacek Lewandowski napisał(a): To tylko czekać jak android 15 poprawi? pan Kacper ma już rom na andku 15 ... jak tam nie ma tego to i nie poprawi 🙃
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 7 Października 2024 Opublikowano 7 Października 2024 Nie ma tego na pewno.
Pytanie
Jacek Lewandowski
Witam. Mam takie pytanie /problem. Jak zmienić w ustawieniach, żeby nie można było ingerować w ustawieniach głośności i ogólnie regulacji multimediow na zablokowanym ekranie? Poniżej zrzut ekranu. Z góry dziękuję za pomoc
Edytowane przez Jacek Lewandowski9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi