Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co może być uwalone??? Oprócz aktualizacji apek ze sklepu Play nic nie grzebałem w telefonie.

6 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Masz coś uwalone.

A co może być uwalone??? Oprócz aktualizacji apek ze sklepu Play nic nie grzebałem w telefonie.

Opublikowano

jak nie masz rota to w ostatecznosci mozesz zrobic przywrocenie systemu do ustawien fabrycznych ... oczywiscie po wczesniejszym backupie danych ... a jak to nie pomoze to zostanie pewnie czyste postawienie systemu ... tez korzystam z tych fixow i nigdy nie mialem takiego problemu ... platnosci caly czas dzialaja na tym najnowszym ...

Opublikowano
24 minuty temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Nie wiem niestety. Możesz spróbować uruchomić ponownie telefon. Jeśli masz roota, to może jakiś moduł.

Nie mam roota. Uruchomienie telefonu od nowa nic nie daje. Zainstalowałem Fix jeszcze raz i nic. Zainstalowałem ostatni stabilny soft i też nic.

Screenshot_2024-09-19-17-10-23-274_com.joeykrim.rootcheck.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Netoper napisał(a):

Można jeszcze spróbować wyczyścić dane w usługach Google Play , po zainstalowaniu fiksa

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Ale w których?

Screenshot_2024-09-19-19-04-53-119_com.miui.securitycenter.jpg

Opublikowano (edytowane)

tam masz na dole ... choć nie wiem czy Ci to pomoże ... spróbować i tak warto ... ps. nie męczysz się z tą czcionką?

Edytowane przez Master
Opublikowano
12 minut temu, Master napisał(a):

tam masz na dole ... choć nie wiem czy Ci to pomoże ... spróbować i tak warto ... ps. nie męczysz się z tą czcionką?

Danych nie wyczyściłem ale nadusiłem na "odinstaluj aktualizacje" i poszło. Z czcionką się nie męczę bo jestem do niej przyzwyczajony od 20 lat z Samsunga. Dzięki.

Screenshot_2024-09-19-19-43-28-386_com.henrikherzig.playintegritychecker.jpg

• Haha 1
Opublikowano

czyli jakaś aktualizacja Ci się ściągła? do tych usług Googla? i rozwaliła tego fixa? pisałeś chyba że nic sam nie kombinowales a o ile pamiętam te usługi chyba nie są aktualizowane przez sklep Play? chyba że się mylę?

Opublikowano
11 godzin temu, Master napisał(a):

czyli jakaś aktualizacja Ci się ściągła? do tych usług Googla? i rozwaliła tego fixa? pisałeś chyba że nic sam nie kombinowales a o ile pamiętam te usługi chyba nie są aktualizowane przez sklep Play? chyba że się mylę?

Być może jest tak jak piszesz chociaż kto to wie. Ja tylko co jakiś czas sprawdzam w sklepie czy apki są aktualne a jak nie to aktualizuję je wszystkie tak jak leci. Najdziwniejsze jest to że po odinstalowaniu aktualizacji usług google Play wszystkie apki w sklepie są aktualne. Być może nagrzebała coś aktualizacja systemowa google Play albo aktualizacja zabezpieczeń ale po ręcznym sprawdzeniu wszystko jest aktualne i to na dzień 1 sierpnia a mi płatności padły przedwczoraj.

Screenshot_2024-09-20-08-19-04-300_com.android.vending.jpg

Screenshot_2024-09-20-08-15-05-106_com.android.settings.jpg