ZduneX25 Opublikowano 18 Września 2024 Opublikowano 18 Września 2024 Wyciekły chińskie ceny serii Xiaomi 15Czytaj dalej > 1
Master Opublikowano 18 Września 2024 Opublikowano 18 Września 2024 (edytowane) no cenowo tak jak przypuszczałem ... kupując w Chinach z dystrybucji sklepowej spokojnie możemy doliczyć do tych cen jakieś 100-150 dolarów ... możliwe że przymierze się do 15 pro - może nie od razu na premierę ale w listopadzie ... do tego dojdzie zakup ładowarki bezprzewodowej 80 Wat ... tak na zakup myślę odłożyć jakieś 4 tysiaki ... może max 4.5 ... a jeszcze dojdzie przecież koszt unlocka ... to zakup zamknie się myślę max w 5 tysiącach ... w ogóle ciekawe czy da się go zrobić podobna metoda jaka 14tki ... bo coś ostatnio się mówi że wraz z premierą hyperos 2ki może być z tym juz poważny problem - a możliwe że w ogóle się nie da ... tak w chińczykach jak i w globalach ... w każdym razie czekamy na premierę tak hyperos2 jak i serii 15 no i oficjalna specyfikację ... 🙃 Edytowane 18 Września 2024 przez Master
acocieto Opublikowano 29 Września 2024 Opublikowano 29 Września 2024 Szukając po 12 czegoś nowego, zastanawiam się przejść na 14, bo ceny już akceptowalne, a parowanie chyba nie jest aż tak powszechne. Ostatecznie poczekać na S25, bo może być śmiesznie jak będą tańsze od 15.
Rekomendowane odpowiedzi