Eragon Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Hej, jeśli temat już się pojawił - proszę o usunięcie tego. Ostatnio zauważyłem coś ciekawego: Tak wielka i znana firma, w swojej reklamie pokazuje... nie Samsunga, nie LG ani Sony - tylko chińskiego Xiaomi. Czy oznacza to że przyszłe tel na 100% będą wyposażone w Snap 820 a w związku z tym - Quick Charge 3.0 ? Co o tym sądzicie ? Mam nadzieję że nie wprowadzą tej technologii tylko po to by równocześnie dać ekran o rozdziałce wyższej niż FULL HD - i nasz super hyper smartphone będziemy mogli naładować w godzinę co 4 godziny...
kulig007 Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Ja się obawiam, że dadzą ekran wyżej niż FHD. Taki trend powstał, a w przyszłym roku to już w ogóle będzie to normalne w topowych modelach. Mi4 / sMIUI / Tapatalk
Nezumi Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Ano... niestety... "Moda" na ekrany 4K... Ja jestem zwolennikiem FHD... W zupełności wystarcza, obraz jest wyraźny, ostry, a przynajmniej nie żre tyle baterii co 4K, ale przecież Xiaomi nie stanie w miejscu i nie zakończy na ekranach FHD, bo hajs się zgadzać jednak musi, a ludzie są w stanie jak widać po Samsungu zapłacić nawet 5krotność wartości telefonów byle miec lepsze cyferki, nie ważne, że nie wykorzystują tych cyferek nawet w 30%
Urkeith Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Szczerze? To na 5 calach HD wystarcza
igoor1983 Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Mi na 5,5 hd wystarcza. Nikt mi nie powie ze z odległości ok30 cm czyli gdzieś tyle co naogol się korzysta widzi różnice. Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka
penguino Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Widać różnicę. Nawet jeśli nie dostrzegasz pojedyńczych pikseli to jest różnica w jakości czcionek czy drobnych detali.
Rekomendowane odpowiedzi