Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jeśli temat już się pojawił - proszę o usunięcie tego.

Ostatnio zauważyłem coś ciekawego:

Tak wielka i znana firma, w swojej reklamie pokazuje... nie Samsunga, nie LG ani Sony - tylko chińskiego Xiaomi. 

Czy oznacza to że przyszłe tel na 100% będą wyposażone w Snap 820 a w związku z tym - Quick Charge 3.0 ?

Co o tym sądzicie ? 

Mam nadzieję że nie wprowadzą tej technologii tylko po to by równocześnie dać ekran o rozdziałce wyższej niż FULL HD - i nasz super hyper smartphone będziemy mogli naładować w godzinę co 4 godziny... 

Opublikowano

Ja się obawiam, że dadzą ekran wyżej niż FHD. Taki trend powstał, a w przyszłym roku to już w ogóle będzie to normalne w topowych modelach.

Mi4 / sMIUI / Tapatalk

Opublikowano

Ano... niestety... "Moda" na ekrany 4K... Ja jestem zwolennikiem FHD... W zupełności wystarcza, obraz jest wyraźny, ostry, a przynajmniej nie żre tyle baterii co 4K, ale przecież Xiaomi nie stanie w miejscu i nie zakończy na ekranach FHD, bo hajs się zgadzać jednak musi, a ludzie są w stanie jak widać po Samsungu zapłacić nawet 5krotność wartości telefonów byle miec lepsze cyferki, nie ważne, że nie wykorzystują tych cyferek nawet w 30% :D

Opublikowano

Mi na 5,5 hd wystarcza. Nikt mi nie powie ze z odległości ok30 cm czyli gdzieś tyle co naogol się korzysta widzi różnice.

Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...