Lukasz qki Posted August 20 Share Posted August 20 Witam, Chciałem wgrac lineageOS do redmi note 10 pro, ale wymagane bylo oprogramownie 14.0.9.0.TKFEUXM, a miałem tel z brandu orange i wczesniajasza wersje. Oblokowalem bootloader jak w poradnikach, wszystko bylo ok, wgralem 14.0.9.0.TKFEUXM przez miflash ale z opcja clean all and lock (nie dopatrzyłem). Telefon działa normalnie, uruchomil sie, wszystko się powiodło ale zablokowalem bootloader, teraz narzedzie miunlock wyswietla mi że na tym koncie moe odblowac jedno urzadzenie miesiecznie. Jest na to jakiś sposob? Oczywsice konto Xiaomi i numer telefonu ten sam na ktory wczesniej dostałem zode na odlokowanie bootloadera. Proszę pomocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted August 20 Share Posted August 20 Musisz czekać na kolejny miesiąc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz qki Posted August 20 Author Share Posted August 20 Niech to ...!@#$.... strzeli. A dlaczego w innych poradnikach piszą ze odblkowanie powinno przejsc ponownie bez problemu? tzn dlaczego xiaomi kaze mi ponownie czekac na odblokowanie tego samego urzadzenia? Dlatego ze wgralem nie brandowany soft? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 27 Share Posted August 27 Dałoby się odblokować szybko ponownie gdybyś nie wylogował się z konta Xiaomi w programie mi unlock. Tj: - odblokowałeś telefon > odłączyłeś i wgrywałeś soft np. i potem blokujesz bootloader > sprawdzasz, że jednak źle zrobiłeś i chcesz odblokować > podłączasz ponownie do fastboota wcześniej dając w opcjach programisty konto ponownie i powinno przejść ponowne odblokowanie w mi unlock zakładając, że go nie zamknąleś w międzyczasie. Mi ta sztuczka działała bo parę razy się myliłem na różnych telefonach i przypadkowo blokowałem bl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts