Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z łącznością Xiaomi tzn. mój POCO F4GT nie widzi się z tabletem Xiaomi Pad 6. Miał ktoś podobny problem może coś robię źle. 

Opublikowano

Nie widzi go w Xiaomi Smart Hub i nie działa przesyłanie plików, otwartych aplikacji itd. w ogóle nie działa to cała łączność Xiaomi co ja tak reklamowali. Poza tym wszystko bluetooth, hatspot, Xiaomi Share.

Opublikowano

Mam xiaomi 13 i tablet xiaomi mi pad 6s pro. Również łączność między urządzeniami nie działa. 

Przypuszczam, że w moim przypadku nie działa dlatego, że w xiaomi 13 mam zainstalowany system z miuipolska A w tablecie jest eu. Jak dotąd nie udało mi się połączyć telefonu z tabletem. Raz spróbowałem na telefonie zainstalować globala i zadziałało. W każdym razie w telefonie wolę system z miuipolska. Zastanawiam się czy jest możliwość oszukania czy też emulowania systemu w taki sposób, żeby dało się połączyć oba urządzenia. Może ktoś ma jakiś pomysł?? 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć. Słuchajcie, rozumiem, że soft muipolska gryzie się z oryginalnym, ale żeby na oryginalnych ta łączność nie działała? Mam POCO F5 z polskiej dystrybucji z z softem EU i POCO PADA z softem GLOBAL, i też łączność nie działa. Znalazł ktoś z Was może rozwiązanie?