k_uba Opublikowano 22 Lipca 2024 Opublikowano 22 Lipca 2024 Witam W tym tygodniu kupiłem zegarek Watch 2 Pro. Celem połączenia zegarka z telefonem ściągnąłem aplikację Mi Fitness (Xiaomi Wear). Po 6 godzinach od zainstalowania aplikacji telefon zaczyna cały czas się restartować. Uruchamia się na 1 min i się restartuje. Po odinstalowaniu aplikacji wszystko wraca do normy
Kacper Skrzypek Opublikowano 22 Lipca 2024 Opublikowano 22 Lipca 2024 Sugeruję zgłosić temat do Xiaomi (to nie jest oficjalne forum tej firmy, nie ma tu nikogo, kto tam pracuje), np. przez opinie w aplikacji albo maila.
k_uba Opublikowano 22 Lipca 2024 Autor Opublikowano 22 Lipca 2024 Tak, też zrobiłem. Może ktoś się już z czymś taki spotkał i ma jakieś sugestie. Jak dostanę odpowiedź od Xiaomi to ją tutaj zamieszczę.
Netoper Opublikowano 22 Lipca 2024 Opublikowano 22 Lipca 2024 Spróbuj zainstalować starszą wersję apki np z apkmirrorWysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
k_uba Opublikowano 26 Lipca 2024 Autor Opublikowano 26 Lipca 2024 WItam, Zainstalowałem pierwszą dostępną wersję aplikacji, która wykrywa mój zegarek tj. 3.20.0i. Jestem po testach na tej wersji i dzieje się to samo. Czy jestem możliwość sprawdzić co nie pasuje mojemu telefonowi przy współpracy z tą aplikacją?
Netoper Opublikowano 26 Lipca 2024 Opublikowano 26 Lipca 2024 A jaki masz telefon? Rom jest aktualny?Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
k_uba Opublikowano 30 Lipca 2024 Autor Opublikowano 30 Lipca 2024 Telefon: Xiaomi Mi 10T Aktualne oprogramowanie: MIUI Global 14.0.1
Rekomendowane odpowiedzi