k_uba Posted July 22 Share Posted July 22 Witam W tym tygodniu kupiłem zegarek Watch 2 Pro. Celem połączenia zegarka z telefonem ściągnąłem aplikację Mi Fitness (Xiaomi Wear). Po 6 godzinach od zainstalowania aplikacji telefon zaczyna cały czas się restartować. Uruchamia się na 1 min i się restartuje. Po odinstalowaniu aplikacji wszystko wraca do normy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 22 Share Posted July 22 Sugeruję zgłosić temat do Xiaomi (to nie jest oficjalne forum tej firmy, nie ma tu nikogo, kto tam pracuje), np. przez opinie w aplikacji albo maila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_uba Posted July 22 Author Share Posted July 22 Tak, też zrobiłem. Może ktoś się już z czymś taki spotkał i ma jakieś sugestie. Jak dostanę odpowiedź od Xiaomi to ją tutaj zamieszczę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted July 22 Share Posted July 22 Spróbuj zainstalować starszą wersję apki np z apkmirrorWysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_uba Posted July 26 Author Share Posted July 26 WItam, Zainstalowałem pierwszą dostępną wersję aplikacji, która wykrywa mój zegarek tj. 3.20.0i. Jestem po testach na tej wersji i dzieje się to samo. Czy jestem możliwość sprawdzić co nie pasuje mojemu telefonowi przy współpracy z tą aplikacją? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted July 26 Share Posted July 26 A jaki masz telefon? Rom jest aktualny?Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_uba Posted July 30 Author Share Posted July 30 Telefon: Xiaomi Mi 10T Aktualne oprogramowanie: MIUI Global 14.0.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts