ZduneX25 Opublikowano 8 Lipca 2024 Opublikowano 8 Lipca 2024 Nowa blokada chińskich wersji telefonów XiaomiCzytaj dalej >
Master Opublikowano 8 Lipca 2024 Opublikowano 8 Lipca 2024 no ... już kilka razy pisałem że pewnie dalej będą z tym kombinować ... trochę mnie martwi żeby z 15tkami nic tam nowego nie wprowadzili ... w każdym razie dla nas kolejna potencjalna bieda na głowie 🙃
kris68 Opublikowano 8 Lipca 2024 Opublikowano 8 Lipca 2024 No jak masz ochotę na 15, a coś czuje, że tak to teraz machery będą wołać z 200 euro za odblokowanie....
Master Opublikowano 8 Lipca 2024 Opublikowano 8 Lipca 2024 17 minut temu, kris68 napisał(a): No jak masz ochotę na 15, a coś czuje, że tak to teraz machery będą wołać z 200 euro za odblokowanie.... no może być i tak ... oby w ogóle była jeszcze taka możliwość ... 🙃 niedługo się dowiemy ... kto wie może już za jakiś czas będziemy skazani tylko na globale ...
kris68 Opublikowano 8 Lipca 2024 Opublikowano 8 Lipca 2024 No to byłoby bardzo, bardzo przykre i jeżeli w Xiaomi myślą logicznie, to za chwilę zrozumieją, czemu im sprzedaż zacznie spadać na łeb, na szyję. Żeby tylko się nie obudzili z ręką w nocniku. Praktycznie jedyna firma, która legalnie pozwalała odblokować bootloader, to jeżeli to zmieni, to podetnie gałąź pod sobą. Jest wiele firm z lepszymi rozwiązaniami, ale ludzie idą tu z wiadomego powodu. A oni zaczęli windować ceny, a teraz pogłoski o tym.... Cieszę się, że w mojej 13 jeszcze mi się udało.
Master Opublikowano 9 Lipca 2024 Opublikowano 9 Lipca 2024 a tak przy okazji 15tek ... moje przewidywania troszku się sprawdzają ... mam nadzieję że to nie fake ... pisałem ostatnio w aktualnościach że chciałbym baterie tak koło 5500 + 80 watów indukcję no i czyżby jednak będzie?
Rekomendowane odpowiedzi