Kacper Skrzypek Opublikowano 29 Czerwca 2024 Opublikowano 29 Czerwca 2024 Wątek poświęcony aktualizacji wersji stabilnej HyperOS by Xiaomi.eu OS1.0.42.0.UNCCNXM dla telefonu Xiaomi 14 (nazwa kodowa houji). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_HOUJI_OS1.0.42.0.UNCCNXM_14.zip/download ROM można zainstalować zarówno poprzez TWRP (jeśli działa), jak i fastboot. Link do poradnika: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/
doktorski Opublikowano 10 Lipca 2024 Opublikowano 10 Lipca 2024 Cześć, Wczoraj wieczorem wrzuciłem wersję 1.0.42 przez TWRP (z dysku USB). Dzisiaj zauważyłem, że nie działa sieć komórkowa (Play). Karta SIM włożona do innego telefonu działa bez zarzutu, operator też twierdzi, że nie ma awarii. Jakieś pomysły o co kaman? pozdrawiam, dr
Kacper Skrzypek Opublikowano 10 Lipca 2024 Autor Opublikowano 10 Lipca 2024 Masz wersję Global telefonu czy chińską? Jeśli Global, to trzeba wgrać fix na modem.
doktorski Opublikowano 10 Lipca 2024 Opublikowano 10 Lipca 2024 Tak, global i właśnie do tego doszedłem. Dzieki za odzew. Rozumiem, że aktualizacji modemu nie da się włączyć w proces aktualizacji systemu? pzdr, dr
Master Opublikowano 10 Lipca 2024 Opublikowano 10 Lipca 2024 (edytowane) 23 minuty temu, doktorski napisał(a): Tak, global i właśnie do tego doszedłem. Dzieki za odzew. Rozumiem, że aktualizacji modemu nie da się włączyć w proces aktualizacji systemu? pzdr, dr nie da się ... bo rozwali to modem dla posiadaczy telefonów z chińskiej dystrybucji ... stąd uwaga w tym zakresie w dziale pobierania romow ... Edytowane 10 Lipca 2024 przez Master
Rekomendowane odpowiedzi