Skocz do zawartości
  • 0

Chowające się ikony paska statusu

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Czy jest jakaś możliwość w HyperOS, aby ikonki na pasku statusu nie chowały się przez kamerkę na środku ekranu?

Przykładowo chcę mieć cały czas widoczną ikonkę prędkości połączenia a znika przez to, że włączyłem VoWiFi dla obydwu kart sim i już na nią nie starczyło miejsca.

W MIUI w tej ikonce były większe cyfry i była ona "przyklejona" do lewej strony przy zegarze i było ok, no to musieli to zmienić...😠

Screenshot_2024-06-28-13-52-10-386_com.android.settings.jpg  Screenshot_2024-06-28-13-52-31-893_com.android.settings.jpg

Edytowane przez GregorJan

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, GregorJan napisał(a):

Czy jest jakaś możliwość w HyperOS, aby ikonki na pasku statusu nie chowały się przez kamerkę na środku ekranu?

Przykładowo chcę mieć cały czas widoczną ikonkę prędkości połączenia a znika przez to, że włączyłem VoWiFi dla obydwu kart sim i już na nią nie starczyło miejsca.

W MIUI w tej ikonce były większe cyfry i była ona "przyklejona" do lewej strony przy zegarze i było ok, no to musieli to zmienić...😠

Screenshot_2024-06-28-13-52-10-386_com.android.settings.jpg  Screenshot_2024-06-28-13-52-31-893_com.android.settings.jpg

na obecnej wersji jaka jest nic tam nie można ruszyć ... to systemowe ustawienia ... i nie ma co z tym zrobić ... z lewej stronie to ilość ikonek powiadomień można o tym decydować ... a z prawej strony to chyba jedyne co można zrobić to maks ograniczyć wyświetlanie innych rzeczy ... no nie wiem po co masz włączone procenty baterii z prawej strony jak można to dać w samej ikonce baterii albo zrobic tylko wskazanie wypełnieniem ikonki baterii - już wszystko masz przesunięte w prawo i może wyskoczą wtedy re prędkości nawet przy dwóch kartach i dwóch wskazania vowifi ...

Edytowane przez Master