GregorJan Posted June 28 Share Posted June 28 (edited) Czy jest jakaś możliwość w HyperOS, aby ikonki na pasku statusu nie chowały się przez kamerkę na środku ekranu? Przykładowo chcę mieć cały czas widoczną ikonkę prędkości połączenia a znika przez to, że włączyłem VoWiFi dla obydwu kart sim i już na nią nie starczyło miejsca. W MIUI w tej ikonce były większe cyfry i była ona "przyklejona" do lewej strony przy zegarze i było ok, no to musieli to zmienić...😠 Edited June 28 by GregorJan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted June 28 Share Posted June 28 (edited) 24 minuty temu, GregorJan napisał(a): Czy jest jakaś możliwość w HyperOS, aby ikonki na pasku statusu nie chowały się przez kamerkę na środku ekranu? Przykładowo chcę mieć cały czas widoczną ikonkę prędkości połączenia a znika przez to, że włączyłem VoWiFi dla obydwu kart sim i już na nią nie starczyło miejsca. W MIUI w tej ikonce były większe cyfry i była ona "przyklejona" do lewej strony przy zegarze i było ok, no to musieli to zmienić...😠 na obecnej wersji jaka jest nic tam nie można ruszyć ... to systemowe ustawienia ... i nie ma co z tym zrobić ... z lewej stronie to ilość ikonek powiadomień można o tym decydować ... a z prawej strony to chyba jedyne co można zrobić to maks ograniczyć wyświetlanie innych rzeczy ... no nie wiem po co masz włączone procenty baterii z prawej strony jak można to dać w samej ikonce baterii albo zrobic tylko wskazanie wypełnieniem ikonki baterii - już wszystko masz przesunięte w prawo i może wyskoczą wtedy re prędkości nawet przy dwóch kartach i dwóch wskazania vowifi ... Edited June 28 by Master Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts