Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aktualnie mam HyperOS 1.0.5.0 znalazłem aktualizacje 1.0.7.0(miui-blockota-aristotle_eea_global-OS1.0.6.0.UMFEUXM-OS1.0.7.0.UMFEUXM-aa7360a58f-14.0.zip) ale nie wiem jak ją zainstalować. W opisie było że przez kombinacje przycisków jednak z niewiadomych powodów nic się nie instaluje. Pomoże ktoś w tym temacie? 

Posted

W systemowy nie ma możliwości instalacji, odblokować mogę dopiero w czerwcu. (bez blokady są problemy z płatnościami) 

W opisie było że należy zmienić nazwę pliku na update i umieścić go w katalogu głównym, i przy uruchomieniu trzymać wciśnięte +- i power 

Posted

Chodzi o opcje ręcznego wgrywania roku przez updatera,
W informacji o telefonie trzeba kilka razy kliknąć w logo miui i wtedy się pojawi ta dodatkowa opcja
d6c172aa15f144e2f92b81e52b10818b.jpg

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Posted

W HyperOS nie ma możliwości instalacji z pliku zip. Mogę pobrać najnowszy pakiet ale mam ustawiony region Polska i pobiera 1.0.5.0 Po zmianie na Szwajcarię pobrała się wersja 1.0.7.0(sama wskoczyła) 

Posted
21 minut temu, PiterSugar napisał(a):

W HyperOS nie ma możliwości instalacji z pliku zip. Mogę pobrać najnowszy pakiet ale mam ustawiony region Polska i pobiera 1.0.5.0 Po zmianie na Szwajcarię pobrała się wersja 1.0.7.0(sama wskoczyła) 

no to jak tam się robi update? myślałem że z pobranego pliku (tudzież przez fabryczne recovery ...) czyli wyskakuje info że jest nowa wersja pobierasz i albo sam jedzie ... albo Ty wskazujesz paczkę ... 🙃 kurde chyba trzeba coś na jutubie poszukać albo jakiś aktualny artykuł w temacie ... człek siedzi cały czas na Xiaomi eu a z tym globalem w ogóle nie ma do czynienia 🙃

Posted
27 minut temu, PiterSugar napisał(a):

W HyperOS nie ma możliwości instalacji z pliku zip.

Jest. Tak samo trzeba poklikać z 10 razy w logo HyperOs w aktualizacjach i opcje zaawansowane się pojawiają. Tylko coraz częściej Xiaomi blokuje taką możliwość instalacji, dopóki w danym regionie nie pojawi się automatycznie.