daro69 Posted April 13 Share Posted April 13 Witam może nie w tym dziale ale potrzebuję szybkiej porady który smartfon wybrać- Xiaomi 13T pro 12/512 czy xiaomi 13 8/256. Czytam i czytam i dalej nie wiem co wybrać może ktoś doradzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Master Posted April 13 Share Posted April 13 6 minut temu, daro69 napisał(a): Witam może nie w tym dziale ale potrzebuję szybkiej porady który smartfon wybrać- Xiaomi 13T pro 12/512 czy xiaomi 13 8/256. Czytam i czytam i dalej nie wiem co wybrać może ktoś doradzi. 13t pro chyba nie jest zbyt atrakcyjnie wyceniony ... jeśli chodzi o 13t (zwykła wersja) napisz jak wrażenia do @Immoral a jeśli chodzi o 13 to do @kris68 ogólnie też patrz pod kątem czysto użytkowym ... niektórym 256 GB może być za mało ... a tego nie powiększysz w żaden sposób ... też na przekątna ekranu - jak używałeś telefonu z większą przekątna ciężko będzie się przyzwyczaić do mniejszej ... też na 13t pro romy Xiaomi eu musisz pobierać za pośrednictwem patreona ... czyli z subskrypcja ... https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12388&idPhone2=12013 13t pro masz większą baterie szybsze ładowanie (za to bez wireless które np. mi bardzo się przydaje i jest wygodniejsze ...) większy ekran lepsze telephoto ... 8 GB ramu w 13 też powinno wystarczyć biorąc pod uwagę że można je rozszerzyć dyskowo ... a może nawet nie być takiej potrzeby ... dyski w obu w standardzie 4.0 więc luks ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 daro69 Posted April 13 Author Share Posted April 13 Dzięki za szybką odpowiedź zależy mi najbardziej na nagrywaniu i w 13 jest procesor wspierany tu na forum więc tylko odblokować wgrać miui.eu i będzie ok. Korzystam z Mi 10 T lite miui.eu stable ale telefon nie jest już wspierany . A możesz mi jeszcze wyjaśnić sprawę wyświetlaczy 13 posiada Oleda a 13 t pro Amoleda jak to jest do zużycia baterii. Z góry dziękuje za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
daro69
Witam może nie w tym dziale ale potrzebuję szybkiej porady który smartfon wybrać- Xiaomi 13T pro 12/512 czy xiaomi 13 8/256. Czytam i czytam i dalej nie wiem co wybrać może ktoś doradzi.
2 answers to this question
Recommended Posts