Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Czy może mi ktoś pomóc w zmianie czcionki.Problem jest taki że po ustawieniu czcionki nie zmienia się czcionka w wiadomościach oraz stronach internetowych.Czcionka zostaje zmieniona tylko w ustawieniach.Gdzie szukać przyczyny i czy jest możliwość tego zmienić.

Opublikowano

ja sprawdziłem u siebie na najnowszej becie i czcionka zmienia się także w SMS - domyślna apka xiaomi - na stronach internetowych typu portale informacyjne się nie zmienia (korzystam z chrome dev) oczywiście zmienia się też w systemie (pulpit, ustawienia, dialer itp.) może masz wersję global i tam jest jakiś problem?

Opublikowano

no to jak masz 13t i system był już wykupionym to jest to wersja global ... Xiaomi eu też ma swoje systemy do tego modelu i bazują właśnie na romach global ... ciekawe czy tam też jest ten problem ... może ktoś tu napisze jak ma 13t i Xiaomi eu (czyli skorzystał z patreona ...) zostaje zaczekać na jakieś info w tym temacie ... 🙃

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 10.04.2024 o 17:06, Onys82 napisał(a):

Wersje softu posiadam taka

Screenshot_2024-04-10-17-05-57-629_com.android.updater.jpg

Od samego początku jak kupiłem telefon czcionka się nie zmieniała.

Witam, od niedawna mam też ten system. I również nie działa mi zmiana czcionki. To znaczy jak zmieniłam czcionkę to przez chwilę działało a teraz samo się zmieniło na systemową. Czy U Ciebie problem jeszcze jest ?

Ja mam taki system. 

Screenshot_2024-07-12-17-30-16-531_com.android.settings-edit.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 12.07.2024 o 17:30, justyna.dydak napisał(a):

Witam, od niedawna mam też ten system. I również nie działa mi zmiana czcionki. To znaczy jak zmieniłam czcionkę to przez chwilę działało a teraz samo się zmieniło na systemową. Czy U Ciebie problem jeszcze jest ?

Ja mam taki system. 

Screenshot_2024-07-12-17-30-16-531_com.android.settings-edit.jpg

Tak u mnie jeszcze jest problem.Tak jak wcześniej pisałem nic się nie zmienia