Daniel Wieźlak Opublikowano 27 Marca 2024 Opublikowano 27 Marca 2024 Cześć. Po aktualności HyperOS gdy mam włączoną lokalizację ciągle mam irytującą zieloną kropkę. Czy da radę ją wyłączyć z poziomu ustawień?
0 Magda_nie _lena Opublikowano 24 Maja 2024 Opublikowano 24 Maja 2024 Podpinam się pod to. Ostatnie aktualizacje wprowadzają wizualne zmiany których nie da się wyłączyć 🫤
0 Master Opublikowano 24 Maja 2024 Opublikowano 24 Maja 2024 10 godzin temu, Magda_nie _lena napisał(a): Podpinam się pod to. Ostatnie aktualizacje wprowadzają wizualne zmiany których nie da się wyłączyć 🫤 pan Kacper juz odpisał ... to jest zaszyte w systemie ... na obecna chwile nie idzie tego wylaczyc ... moze kiedys ... ale to raczej zalezy od Xiaomi ... moze Pani ladnie poprosic pana Kacpra zeby przekazal prosbe o uwzglednienie tych roszczen (w miare mozliwosci) dla ekipy xiaomi EU ... co do Xiaomi jako takiego to trzeba walczyc o to przez ich community 🙃 1
Pytanie
Daniel Wieźlak
Cześć. Po aktualności HyperOS gdy mam włączoną lokalizację ciągle mam irytującą zieloną kropkę. Czy da radę ją wyłączyć z poziomu ustawień?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi