kaeres Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 Cześć.Gdzieś jest opcja aby ustawić przy danym poziomie baterii automatycznie uruchamiał się tryb oszczędzania energii ?Dałbym głowę uciąć że istniała taka opcja.Xiaomi bez żadnych aktualizacji dodaje i usuwa opcje i nawet nie wiem kiedy znikają.(np. SoT, działanie YT w tle, itp.)
Master Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 (edited) 2 godziny temu, kaeres napisał(a): Cześć. Gdzieś jest opcja aby ustawić przy danym poziomie baterii automatycznie uruchamiał się tryb oszczędzania energii ? Dałbym głowę uciąć że istniała taka opcja. Xiaomi bez żadnych aktualizacji dodaje i usuwa opcje i nawet nie wiem kiedy znikają. (np. SoT, działanie YT w tle, itp.) zobacz w opcjach zaplanowanych zadań ... musisz dodac zadanie oszczedzaj baterie - tam masz jesli poziom wynosi ... potem jest wykonaj oszczedzanie baterii ... i klikasz na dole dodaj do moich zadan ... do zaplanowanych przez sprawdzanie baterii i tam masz optymalizuj ręcznie - ostatni załącznik ... Xiaomi jest nieomylne w swych działaniach ... do tego wszechwiedzące i robi nam dobrze nawet jak o tym nie wiemy czy nie chcemy 🙃 pozostaje się z tym pogodzić ... i dziękować że jest Xiaomi EU 🙃 Edited March 22, 2024 by Master
kaeres Posted March 22, 2024 Author Posted March 22, 2024 Oj. Takich ustawień to ja nie mam.MIUI 14.0.2 na Mi10
Master Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 6 minut temu, kaeres napisał(a): Oj. Takich ustawień to ja nie mam. MIUI 14.0.2 na Mi10 a widzisz ... ja u siebie to sprawdzałem na najnowszej becie hyperos ... w miui 14 nie pamiętam czy to było ... już od kilku miesięcy nie mam swojej mi 11 ... tak więc nie pomogę ... może inny załogant coś tu podpowie jeszcze 🙃
kaeres Posted April 4, 2024 Author Posted April 4, 2024 No ok...Ale co z MIUI 14 ??Gdzie się podziało ustawienie oszczędzania baterii w zależności od stopnia naładowania baterii ???Ten pieprzony system nie włącza mi oszczędzania energii i poniżej 20% biegam za ładowarka bo wiem że godziny nie wytrzyma nawet gdy go nie używam.
Recommended Posts