Tralalaxd Opublikowano 20 Marca 2024 Opublikowano 20 Marca 2024 W związku ze zmianami znajdź moje urządzenie Xiaomi jak to będzie wyglądać? Do wczoraj działało normalnie, gdy telefon nawet nie miał włączonej lokalizacji, wchodzę na stronę i w tel automatycznie się włączało, teraz nawet gdy lokalizacja włączona, to nie pokazuje mi na stronie nic (załącznik) czy to jakaś awaria czy trwają jakieś prace ?
zagrobelny Opublikowano 24 Marca 2024 Opublikowano 24 Marca 2024 Jeśli nie korzystam w transmisji danych (jest wyłączona) a zgubię telefonu lub go ktoś ukradnie to będę go mógł zlokalizować przy odblokowanym bootloaderze? W apn karty sim (codzienny nr telefonu) mam wyłączony serwer, apn i nie korzystam z transmisji danych, ponieważ internet na zyczenie kiedy już naprawdę potrzebuję idzie z drugiej karty sim (aero2) wtedy kiedy drugi sim ręcznie włączany. Gdzie popełniam błąd?.
pawelt Opublikowano 27 Marca 2024 Opublikowano 27 Marca 2024 Puki co Xiaomi to mętnie tlumaczy. Wgraj puki co znajdź moj telefon od google.
Rekomendowane odpowiedzi