ZduneX25 Opublikowano 25 Lutego 2024 Opublikowano 25 Lutego 2024 Jak zbudowany jest Xiaomi 14 Ultra?Czytaj dalej >
Master Opublikowano 25 Lutego 2024 Opublikowano 25 Lutego 2024 (edytowane) spoko artykuł ... zawsze brakuje mi takich informacji w recenzjach ... coś o bebechach w szczegółach to info ciężkie do znalezienia ... 🙃 z tą bateria to jest interesujące bo chyba 14 pro ma jeszcze litowo-polimerowa ... (chyba tylko anody są weglowo-krzemowe ...) czytałem kiedyś że ma być w końcu ten przeskok na węglowo-krzemowe - czyżby to juz? 🙃 w ogóle ciekawe tez jak to wygląda u innych producentów na rynku - jak ktoś ma jakieś info proszę pisać bo interesujący temat ... a tu jeszcze taka ciekawostka odnośnie baterii w mi 14 ultra ... Xiaomi asserts that this battery can maintain over 80% battery health even after 1600 complete charging cycles, surpassing the previous iPhone’s guarantee of 80% battery health after 1,000 complete charging cycles przy okazji można zrobi drobną korektę bo zapewne umknęło przy edycji - jest "któremu nie ma nic do pozazdroszczenia profesjonalnym aparatom" raczej powinno być "który nie ma ..." Edytowane 25 Lutego 2024 przez Master
kris68 Opublikowano 26 Lutego 2024 Opublikowano 26 Lutego 2024 Zaskakujące co gość robi z tym 14 ultra. No ale do takiej zabawy trzeba mieć dobre narzędzia i naprawdę sprawne ręce.
Rekomendowane odpowiedzi