slawek12 Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Witam. Mam problem z przeglądarką systemową. Posiadam MI4, najnowsze oprogramowanie, aktualizowane co tydzień. Wchodząc na stronę m.cda.pl nie chcę mi buforować video. raz na jakiś czas załapie i wszystko śmiga, ale zdarza się to rzadko. Jak odpalam opere to wszystko jest ok. Chciałbym jednak robić to na przeglądarce systemowej bo na operze i innych przeglądarkach nie mogę strumieniować sygnału do TV. Jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu?
ZduneX25 Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Już dawno wyłączyli flash w systemowej, więc w sumie nie powinny żadne filmy działać
Acid Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 @slawek jeszcze jeden taki post do moderatora a się pożegnamy. Wysłano z MI Note
slawek12 Opublikowano 8 Września 2015 Autor Opublikowano 8 Września 2015 Od admina cda.pl dostałem informacje, że wszystkie filmy są dostępne w playerze html5 Zatem wszystko powinno działać. Czy ktoś z użytkowników forum może przetestować cda na swoim telefonie i napisać czy wszystko działa?
kleryk88 Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 na systemowej się nie ładuje cały czas jest buforowanie/odśwież a na firefoxie jest wszystko ok pozdrawiam
Live Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Potwierdzam, na systemowej u mnie również video nie chce się załadować i to bez względu na stronę. Dodam iż np na Operze lub innej przeglądarce też video się nie ładuje... Zna ktoś jakiś sposób na naprawienie tego błędu?
Live Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Niestety na firefoxie sie tez nie laduje. Pokazuje sie komunikat ze brak wtyczki...
Rekomendowane odpowiedzi