Skocz do zawartości
  • 0

Xiaomi Mi Band 8 Pro CN - uzywanie.

Pytanie

Opublikowano

Mam zamiar za chwilę zamówić: Xiaomi Mi Band 8 Pro CN - czy jest już sposób na to, żeby wgrać język polski. Bo wiem, że kiedyś były z tym problemy. Zresztą angielski mi nie przeszkadza. I czy działa NFC u nas np. w ING Banku ?? Jeżeli ktoś ma nowe informacje, bardzo proszę o odpisanie, bo chcę ją jeszcze dzisiaj zamówić.

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Ja bym poczekał na wersję Global zwłaszcza jak chcesz mieć płatności przez NFC.

W każdym razie córce kupiłem ostatnio 7 PRO z polskiej dystrybucji i dopiero po aktualizacji systemu do HyperOS zniknął problem ciągłego rozłączania i ponownego parowania zegarka. Oprogramowanie jest słabe i mało konfigurowalne, nie da się poukrywać zbędnych pozycji w menu, nie ma sensownego trybu nocnego, aby wygasić na noc opaskę tak jak w zwykłych Mi SmartBandach (powiadomienia, ekran) tylko jakaś proteza co sama rano odpala budzik, pogoda wymaga stale włączonej lokalizacji...

Sprzęt fajny, oprogramowanie to istna fuszerka i największa porażka, gdyby nie to, że nowa ze sklepu kosztowała mnie 250 zł, byłoby naprawdę wielkie rozczarowanie, dziecko zadowolone, a ja zostałem przy zwykłej 7 w wersji z NFC.