Skocz do zawartości
  • 0

Pływające dymki w messengerze

Pytanie

Opublikowano

Cześć,

po aktualizacji do HyperOS jak ktoś napisze do mnie wiadomość na messengerze to jak klikam pływający dymek to nie pokazuje treści tylko biały ekran jak na screenie. Proszę o pomoc w naprawie tego uciążliwego błędu. Proszę z góry nie mówić, że to wina aplikacji messenger z FB. Przed aktualizacją do HyperOS było wszystko ok. Messenger najnowszy i zaktualizowany. Z góry dziękuję za pomoc co z tym można zrobić.messe.thumb.jpg.5e2a7344f98ad3b0467d10e74ecf5cf8.jpg

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Mam najnowszego HyperOS dla RN 13 Pro 5G i nie mam takiego problemu i nie miałem nigdy. Może to po prostu sprawa wersji smartfona. No a wyjścia cóż odinstalować messenger i zainstalować z linka podanego powyżej przez  @Netoper  a w ostateczności zainstalować jeszcze raz HyperOS. Musi pomóc.

• 0
Opublikowano

ja na 14 pro na żadnej wersji dev beta nigdy nie miałem takich problemów ... a siedzę już na nich ponad pół roku ... messengera co prawda mało używam ale aktualizuje na bieżąco co tam wylezie w sklepie Play ... może właśnie jakiś konkretny rom na konkretny sprzęt ma takie dziwne objawy ... sterownik może od grafiki ... a może być to też problem np tego typu jak było z galerią kiedyś - gdzie się okazało że jest z tym problem - tzn. apka galerii ale tylko na procesorach snap 8 gen 2 ... 🙃

• 0
Opublikowano
Ja mam ten sam problem i prosze rozwiązania. 
Na to nie ma konkretnego rozwiązania, bo tutejsza ekipa zajmuje się romami Xiaomi a nie aplikacjami Mety i powiązaniami Xiaomi -Meta.
Ten problem jest tak sporadyczny że nie ma jak konkretnie ustalić źródła jego problemu.
Być może wystarczy używać starszej wersji MSG, być może je

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Ja mam ten sam problem i prosze rozwiązania. 
Na to nie ma konkretnego rozwiązania, bo są to sporadyczne przypadki, do tego tutejsza ekipa zajmuje się romami Xiaomi a nie aplikacjami Mety i powiązaniami Xiaomi -Meta.
Być może wystarczy używać starszej wersji MSG, być może jest to specyficzny konflikt sterownik -aplikacja, być może jest to złośliwość Mety w stosunku do pojedynczych kont używanych na sprzętach Xiaomi,
A może to jest problem z ustawieniami trybu ciemnego że przełaczniki nieadekwatnie wykonują polecenia:
6e83cbaabc9fbc122c5816ee55a65d5e.jpg

Ooo, Jakiś zakrzak wyszedł

• 0
Opublikowano

W moim przypadku pomógł moduł lsposed Android Faker i spoofing wersji Androida starszej niż android 10 włącznie. Działa to na takiej zasadzie, że Messenger nie korzysta wtedy z androidowego API dymków, a wykorzystuje wyświetlanie nad innymi aplikacjami tak jak to było kiedyś.

Screenshot_2024-07-01-08-53-54-570_com.android1500.androidfaker.jpg