miki_ Opublikowano 4 Lutego 2024 Opublikowano 4 Lutego 2024 Bardzo często używam funkcji wysyłania linków internetowych pomiędzy telefonem a komputerem. z telefonu xiaomi (używałem tego na różnych modelach xiaomi) uzywając przeglądarki Chrome -- >> na komputer z Windowsem i przeglądarką Chrome i odwrotnie z komputera z Windowsem i przeglądarką Chrome na telefon Xiaomi do przeglądarki Chrome Po najechaniu na pasek adresu w przeglądarce pojawia się opcja: Tylko, że zazwyczaj nazwy tych urządzeń są jakieś dziwne. Jak mam kilka urządzeń zalogowanych to ciągle nie wiem które jest które. Dla przykładu pokazują mi się 2 telefony, które się dziwnie przedstawiają. Pytanie: gdzie zmienić te dziwne nazwy na własne?
0 kris68 Opublikowano 4 Lutego 2024 Opublikowano 4 Lutego 2024 Nie zmienisz, taka jest nazwa telefonu, dlaczego nie używasz -"Aplikacja Łącze z telefonem” z Windowsa ??
0 miki_ Opublikowano 4 Lutego 2024 Autor Opublikowano 4 Lutego 2024 31 minut temu, kris68 napisał(a): Nie zmienisz, taka jest nazwa telefonu, dlaczego nie używasz -"Aplikacja Łącze z telefonem” z Windowsa ?? Ponieważ jej nie potrzebuję. Używanie jej to kolejne szpiegowanie moich wiadomości przez kolejną firmę. A poza tym wszystkie aplikacje Microsoftu to straszny badziew. Z każdą aplikacją od MS ciągle jest mnóstwo problemów.
0 grzegorz.lki Opublikowano 4 Lutego 2024 Opublikowano 4 Lutego 2024 Zamiast aplikacji łącze z telefonem można skorzystać z googlowego nearby share. W Androidzie jest to wbudowane, a na Windows można pobrać i zainstalować.
Pytanie
miki_
Bardzo często używam funkcji wysyłania linków internetowych pomiędzy telefonem a komputerem.
i odwrotnie
Po najechaniu na pasek adresu w przeglądarce pojawia się opcja:
Tylko, że zazwyczaj nazwy tych urządzeń są jakieś dziwne. Jak mam kilka urządzeń zalogowanych to ciągle nie wiem które jest które.
Dla przykładu pokazują mi się 2 telefony, które się dziwnie przedstawiają.
Pytanie: gdzie zmienić te dziwne nazwy na własne?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi