Robert B. Posted January 24 Share Posted January 24 Witam, Kupiłem Xiaomi Watch S1 Active. Wszystko jes ok, oprócz tego, że wyskakuje dosyć często wiadomość " Usługi działające w Aby zapewnić działanie usług w tle"....? Co to jest i jak zrobić aby to nie wyskakiwało ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majoballs Posted May 8 Share Posted May 8 I jak? Udało się? Też mnie to męczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Ciupa Posted June 1 Share Posted June 1 Włącz w ustawieniach w Mi fitness tylko powiadomienia z wybranych przez siebie aplikacji i zobacz czy będzie dalej wyskakiwało. Mnie tak Whatsup denerwował bo kilka razy dziennie wyświetla powiadomienie"sprawdzanie czy są nowe wiadomości" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert B. Posted Thursday at 08:18 Author Share Posted Thursday at 08:18 Dzięki Kamil za info. Po pół roku ,zresetowałem zegarek i znowu wyskoczyła ta wiadomość. Nie mogłem sobie przypomnieć jak to wcześniej zrobiłem i odnalazłem Twoją podpowiedź. >>>>Dzięki zadziałało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts