Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli bank nie dogadał się z Xiaomi, ewentualnie nie certyfikował konkretnego urządzenia to nie ma opcji żeby to obejść.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Z tego co doczytałem to jest opcja przez aplikację curve(można tam dowolna kartę dodać). Ale założyłem konto i widzę ze chcą mi 25 zł ściągnąć, a nie mogę doczytać czy to będzie co miesiąc pobierało czy jednorazowo.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

To jest opłata za fizyczna kartę . A na marginesie miałem balance w wersji sunsetgrey i działala karta sandanter. Wymieniłem na moonlight Grey i problem z dodaniem karty. Nowy zegarek miał aktualizacje i może ona sprawiła,że Santander przestał działać.

Edytowane przez cassadi 1410
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

1. Aktywujemy Curve. 

2. Podpinamy do Curve jakąś kartę, można nawet wirtualną do płacenia w internecie (sprawdziłem działanie tylko na małych kwotach 3-5zł). 

3. W Curve odczytujemy dane fizycznej karty Curve,  którą Curve do nas za darmo wyśle. 

4. W zepp pay wpisujemy dane karty fizycznej Curve. 

Po 4 punkcie możemy od razu płacić zegarkiem bez żadnych kosztów ze strony Curve  czy zepp pay i bez czekania na przybycie fizycznej karty Curve.

Wywołanie płatności zepp pay jest łatwo dostępne, przez dwukrotne kliknięcie górnej koronki. 

1709298457707.png 

Hasło do zegarka należy podać po każdym jego zdjęciu z nadgarstka lub co 24 godziny. 

Do płatności nie jest potrzebny internet ani połączenie z telefonem.

Edytowane przez slimak131