Sothis27 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Wiem juz Edytowane 2 Września 2015 przez Sothis27
painball Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 W ogóle nie powinieneś tego publikować w tej formie bo jest tam numer imei widoczny. Teraz na miejscu sprzedawcy kazałabym Ci go kupić albo wytoczył sprawę karną. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 1 raz widzę, aby na pudle były angielskie teksty... Na oryginalne pudło to mi nie wygląda...
Acid Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 1 raz widzę, aby na pudle były angielskie teksty... Na oryginalne pudło to mi nie wygląda... Nie do końca. To jest telefon z Flipkart więc etykieta jest po angielsku bo telefon jest dla Indii. Co innego czy faktycznie tak jest. Myślałem że tylko modele LTE są na Indie. Ogólnie odradzam bo na Flipkart szły telefony gorszej jakości. Lepiej dołożyć i kupić telefon jak człowiek czyli na XFS/IBG czy u sprzedawców na forum. Wysłano z MI Note
Nezumi Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Chyba, że... Jak pisałem jeszcze sięz ang. pudłem nie spotkałem, a kupowałem i Redmi 2 x3 i Mi4 x2 i zawsze cn pudło
Sothis27 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 no i wszystko wiem takze wole dolożyć.
Rekomendowane odpowiedzi