Miłosz Wrzesiński Opublikowano 13 Grudnia 2023 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Cześć, mam taki problem. W telefonie poco x3 NFC drugi głośnik załącza się tylko wtedy kiedy obrócę ekran. Jak zrobić by głośnik działał cały czas.
0 Test Opublikowano 14 Grudnia 2023 Opublikowano 14 Grudnia 2023 10 godzin temu, Miłosz Wrzesiński napisał(a): Cześć, mam taki problem. W telefonie poco x3 NFC drugi głośnik załącza się tylko wtedy kiedy obrócę ekran. Jak zrobić by głośnik działał cały czas. Trzeba mieć obrócony ekran cały czas. Sorry, nie mogłem się powstrzymać 😉
0 Master Opublikowano 14 Grudnia 2023 Opublikowano 14 Grudnia 2023 (edytowane) 14 godzin temu, Miłosz Wrzesiński napisał(a): Cześć, mam taki problem. W telefonie poco x3 NFC drugi głośnik załącza się tylko wtedy kiedy obrócę ekran. Jak zrobić by głośnik działał cały czas. w ogóle to ciekawy temat ... pierwsze słyszę o takim problemie ... chyba tego łatwo i szybko się nie zrobi ... możesz spróbować przywrócić system do ustawień fabrycznych (oczywiście zrób wcześniej backup wszystkiego ...) jak to nie pomoże to inna wersja systemu ... a jak to nie pomoże to bardzo możliwe że to coś sprzętowego ... a tu zostaje tylko serwis ... zakładam że tak jest cały czas na różnych apkach i w systemie? bo może masz zainstalowane coś co namieszało w ustawieniach systemowych ... jak nie wiesz co to to ten reset do fabrycznych to wywali (ale i przy okazji wszystko inne też) 🙃 4 godziny temu, Test napisał(a): Trzeba mieć obrócony ekran cały czas. Sorry, nie mogłem się powstrzymać 😉 no to też rozwianie problemu 🙃 chociaż chyba ciężko byłoby się przyzwyczaić tak korzystać z fona 🙃 myślę że kolega Miłosz raczej spróbuje alternatywnych metod ... Edytowane 14 Grudnia 2023 przez Master
Pytanie
Miłosz Wrzesiński
Cześć, mam taki problem. W telefonie poco x3 NFC drugi głośnik załącza się tylko wtedy kiedy obrócę ekran. Jak zrobić by głośnik działał cały czas.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi